Si estàs pensant a regalar un telèfon mòbil per als Reis Mags, fa uns dies et mostràvem quatre alternatives de diferents preus, totes elles desitjables pel que oferien cada un dels terminals en funció del pressupost disponible per cada un.

Però com sol succeir en dates assenyalades com les que vivim en aquesta època de l'any, de sobte apareixen ofertes cridaneres que aconsegueixen posar els ulls sobre elles per tractar-se d'articles de baix preu, encara més rebaixats. És el cas del Motorola One Lite, el preu de venda del qual s'acosta als 150 euros i que en aquesta ocasió està rebaixat a Amazon als 99,99 euros, un descompte del 20 per cent per un terminal que ofereix més que els d'aquest segment d'altres marques.

Tres Motorola

El cert és que no resulta gens senzill trobar un mòbil amb les prestacions del Motorola One Lite, i encara que altres marques com Xiaomi compten amb algun model a un preu tan ajustat, no s'apropa en funcionalitats a aquest.

Motorola One Lite

Es podria dir que aquest mòbil és el germà petit del Motorola One. Un dispositiu que no brilla tant quant a qualitat/preu respecte a la seva competència com el que ara s'ofereix per sota dels 100 euros.

El Motorola One Lite té una generosa pantalla de 5,99 polzades, amb una resolució de 1520 x 720 píxels. Compta amb la versió Android One com a sistema operatiu, ja està actualitzat a Android 9 i en uns mesos està aprovat que rebi l'actualització a Android 10.

Té una memòria RAM de 3 GB, una memòria d'emmagatzemament de 32 GB que es pot ampliar fins als 256 GB amb la inclusió d'una targeta de memòria MicroSD externa i una ranura amb capacitat per a una targeta SIM doble.

Compta amb una doble càmera posterior amb lents 13 MP i 2 MP, i una de frontal de 8 MP. La bateria ofereix una autonomia més que suficient gràcies als 3.000 mAh i gaudeix de la tecnologia de càrrega ràpida Tubo Power. L'entrada per al carregador és del tipus USB-C.

Dos Motorola

No es tracta, sens dubte, d'un telèfon per als més exigent, però cobreix amb escreix les necessitats d'una gran part d'usuaris, que el que demanen al mòbil és poder realitzar les funcions diàries més bàsiques amb prou fluïdesa com per no haver de preocupar-se de la capacitat del terminal.

L'oferta de 99,99 euros és vigent ara mateix i se suposa que durarà fins a la vigília de Reyes o fins al moment en què s'esgotin les existències. Per això, si estàs pensant a comprar o regalar un mòbil de molt bon preu i prestacions suficients, no tardis a aconseguir aquest Motorola One Lite a través d'aquest enllaç.