Fa no tant, demanar menjar a domicili es restringia a aliments com la pizza i algun més. Però com ha passat en tots els negocis dels que s'han anat recolzant en la tecnologia, el panorama ha canviat totalment amb el pas del temps. Avui dia pots estar assegut al teu sofà, elegir per sopar pràcticament el que et vingui de gust i només hauràs d'aixecar-te per obrir la porta a la persona que et porti la comanda. N'hi ha prou que tinguis al teu mòbil l'app de l'empresa en qüestió, perquè escullis tot allò que vols menjar.

Són diverses les empreses que es dediquen a repartir menjar a domicili, però d'entre elles, són tres les més importants. Precisament són aquestes les que coneixerem a continuació, perquè quan et vingui de gust no cuinar, puguis tenir clar quines són i com funcionen.

Menjar|Dinar domicili (1)

Just Eat

És una empresa que té el seu origen a Dinamarca i que es va crear el 2011. Presumeix de ser la més popular del sector i la recolza el fet que té més de 6.000 restaurant adherits a la seva plataforma. Un fet que li permet oferir menjar de molt diferents estils culinaris.

La seva aplicació és tan senzilla com intuïtiva a l'hora d'utilitzar-se. Pots filtrar els estils culinaris d'entre els que vols elegir el menjar segons el tipus de restaurant. Així mateix, si disposes d'un compte de Just Eat, rebràs periòdicament ofertes amb descomptes de fins al 20 per cent, la qual cosa farà més atractiu demanar menjar a domicili.

L'ús del GPS del teu mòbil et permetrà a més detectar, si així ho desitges, els restaurants més propers que entren dins dels serveis de Just Eat. Si no vols pagar uns diners extres per l'enviament a domicili, també pots triar l'opció enviament gratis i demanar així menjar sense cost addicional.

Just Eat permet el pagament mitjançant targeta bancària, PayPal o en efectiu, encara que si ho fas per aquesta última opció, no podràs acollir-te als descomptes que ofereixen.

Pots descarregar des dels següents enllaços l'app per a Android i per a iOS.

Glovo

Creada el 2015 a Barcelona per Óscar Pierre, Glovo ha patit una important expansió en els últims temps i es diferencia de la seva competència, sobretot, que el seu negoci no està sol en el repartiment de menjar a domicili. A més d'emportar-te el sopar a casa teva, també funciona com una empresa de missatgeria i paqueteria.

Però també cal destacar la riquesa del seu catàleg, en el qual pots trobar no només restaurants, sinó populars franquícies de menjar ràpid i botigues de llaminadures, gelateries i, fins i tot, botigues de regals.

La seva app és molt senzilla d'utilitzar i el mètode d'elecció de menjar es realitza a través de pestanyes perquè el procés sigui més ràpid.

Pots descarregar des dels següents enllaços l'app per a Android i per a iOS.

Deliveroo

A diferència de Just Eat, Deliveroo centra la seva aposta més en la qualitat que en la quantitat de restaurants que té associats al seu servei. És una empresa britànica que es va fundar el 2013 i es defineix a si mateixa com un servei de menjar a domicili Prèmium.

Deliveroo (1)

Deliveroo té acords amb algunes de les franquícies multinacionals més conegudes i el funcionament de la seva aplicació és similar al d'altres com Just Eat, encara que a diferència d'aquesta, incorpora fotografies dels plats que ofereix. El seu preu és una mica més elevada, una cosa que justifiquen des de la pròpia empresa al·legant que el seu servei és Prèmium.

Pots descarregar des dels següents enllaços l'app per a Android i per a iOS.