Els patinets han pres els carrers convertint-se en el mitjà de transport de moda. Ens permeten anar de banda a banda de la ciutat de forma còmoda, ecològica i relativament ràpida, deixant de ser només una joguina per nens.

Patinet Razor E300

Razor és una de les marques líders del sector i ofereix diversos models. Aquest té una velocitat màxima de 24 km/h i una autonomia de 40 minuts de conducció, ideal per a trajectes curts. És un patinet còmode, amb un amplia plataforma on posar els peus i amb un preu que no arriba als 300 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-razor

patinete razon

Homcom E-scooter

Aquest és un patinet per adolescents que suporta una càrrega màxima de 50 kg. La seva velocitat punta és menor, 12 km/h així com la seva autonomia, pot recórrer una distància entre 10 i 15 km. Va equipat amb llums led que ofereixen seguretat quan s’utilitza de nit i un seient que permet desplaçar-se còmodament. Té un cost aproximat de 80 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-homcom

patinete homcom

DragonScooter

Aquest model de Dragon és força robust, ja que pot suportar fins a 120 kg. Té una velocitat màxima d’aproximadament 25 km/h i pot arribar a fer fins a 20 km només amb una sola càrrega de bateria. Té un preu mitjà que ronda els 200 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-dragon

patinete dragon

E-TwowBooster S2

Un patinet d’altes prestacions que té com a punts forts la lleugeresa i la potencia. Assoleix els 32 km/h, pesa uns 11 kg i té una autonomia de 3 hores i mitja (permet fer uns 25 km a 20 km/h). Un patinet de gamma alta amb un alt preu. Costa més de 600 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-etwowbooster

patinete etow

Windgoo scooter Zoebike

Windgoo és una marca xinesa especialitzada en diferents tipus de patinets elèctrics. Aquest és un model de patinet robust que pot arribar a suportar 120 kg. Els neumàtics són de cautxú, té una autonomia de 15 km i té tres nivells de velocitat fins a assolir els 20 km/h. El podem trobar per uns 280 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-windgoo

patinete windgo

Patinet Xiaomi Mi Scooter

Un patinet amb una bateria per fer 30 km que arriba als 25 km/h. Intuïtiu i fàcil de fer servir, amb sistema de doble frenada, llums vermelles que s’il·luminen en frenar com a advertència a vianants o vehicles i amb un disseny plegable i portàtil. El podem comprar per uns 400 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-xiaomi

patinete xiaomi

Razor E90

Un model més econòmic de Razor. És un patinet més modest que l’E300 i està pensat per nens i adolescents. L’aspecte més destacat és la seva bateria de llarga duració, que ofereix 80 minuts de diversió. Té una velocitat màxima de 16 km/h i un funcionament senzill i intuïtiu. Costa uns 150 euros.

Aquí tens l'enllaç: https://amazon.com/patinete-razor-e90

patinete razor

El patinet ha vingut per quedar-se i aquí tens diferents opcions per si et vols apuntar a la mobilitat elèctrica. Consulta aquí tota la oferta en patinets elèctrics!