El poder carregar l'smartphone en tan sols minuts s'ha tornat una necessitat per a moltes persones. Per això l'empresa OnePlus ha presentat un model prèmium a Espanya que pot carregar-se en tan sols uns 19 minuts.

L'smartphone OnePlus 10T i la seva càrrega ràpida

El OnePlus 10T és el mòbil que ha arribat a Espanya i que ofereix una càrrega del seu bateria en molt pocs minuts. Aquest va ser presentat a nivell internacional l'abril d'aquest any com el OnePlus 10T 5G, a través d'un esdeveniment a New York.

OnePlus 10T
OnePlus 10T

Estarà disponible per a la venda a partir del 25 d'agost i per un preu de 719 euros per a la versió de 8 GB de RAM i 128 GB d'emmagatzemament, mentre que per a la versió de 16 GB de RAM i 256 GB d'emmagatzemament intern el preu serà de 819 euros.

Aquest smartphone a més introdueix la càrrega de 150 W en la seva gamma alta, per això aquesta bateria pot recarregar-se en tan sols 19 minuts.

Aquest nou smartphone ressalta el mòdul de les seves càmeres, un disseny molt similar al 10 Pro, tanmateix, si hi ha diferències com una curvatura més suau del sistema de la càmera. També es nota un refinament d'aquesta zona i en el cas del lateral han tret l'Alert Slider.

Quant al processador que li han incorporat, es tracta d'un Qualcomm Snapdragon 8 Gen, pel que aquest dispositiu compta amb un rendiment molt més ràpid.

El seu sistema de càrrega ràpida permet que la bateria de 4.800 mAh pugui passar de l'1% al 100% en menys de 20 minuts. De fet, indiquen que 10 minuts de càrrega poden donar per a un dia d'ús sense problema.

OnePlus 10T
OnePlus 10T

La càmera d'aquest smartphone és de 50 MP i compte amb estabilització òptica d'imatge (OIS), així mateix compta amb el sensor Sony IMX 766 amb suport per a la captura en color de 10 bits.

També inclou una càmera ultra angular amb un camp de visió de 119,9 graus i una altra macro.

En el cas de la pantalla, aquest té una Fluid Amoled de 6,7 polzades, la qual compta amb una taxa de refresc de 120Hz, el color de 10 bits i a més la certificació de HDR10 +.

Un mòbil que serà triat per molts no només per les seves excel·lents característiques de funcionament, sinó per la rapidesa amb què es recarrega la bateria.