Encara estem a un any que es presenti l’iPhone 14 i no ha passat ni tan sols un mes des que tingués lloc la keynote en la qual vam conèixer el nou iPhone 13. Malgrat això, els rumors ja comencen a sorgir sobre el que Apple ha planejat per al proper any. L'últim d'ells suggereix que per a l’iPhone 14, Apple planeja incloure una enorme opció d'emmagatzemament de 2TB.

Amb l’iPhone 13 Pro i l’iPhone 13 Pro Max, Apple va agregar una opció d'emmagatzemament de 1TB per als usuaris, la configuració d'emmagatzemament més gran mai oferta en un iPhone. La nova opció es va deure principalment a les noves funcions de la càmera, com el ProRes per a vídeos que es llançaran a finals d'aquest any. Els vídeos ProRes, a més dels vídeos 4K 60FPS gravats en el ‌iPhone‌, precisen molt més emmagatzemament que els vídeos normals.

Apple ha comercialitzat l’iPhone‌ 13 Pro‌ i l’iPhone‌ 13 Pro‌ Max com l'eina definitiva per a usuaris intensius de vídeo i directors de fotografia, i l'opció de 1TB està intrínsecament dissenyada per als usuaris més professionals.

Amb l’iPhone‌ 14‌ el proper any, Apple està posant els seus ulls en fer els seus iPhones Pro encara més Pro en oferir una opció de 2TB, segons un rumor de la wevb xinesa MyDrivers. El rumor , que hauria de ser pres amb pinces per tot el que queda fins al setembre de 2022, afirma que Apple adoptarà l'emmagatzemament flaix QLC per a l’iPhone del proper any i que, gràcies a aquesta tecnologia d'emmagatzemament més nova, podrà augmentar la capacitat a 2TB.

iPhone de colors

Apple no ofereix habitualment noves configuracions d'emmagatzemament, i quan ho fa, com s'evidencia aquest any amb les noves funcions de la càmera, té una raó de ser. S'espera que l’iPhone 14 del proper any se centri més en un redisseny complet que elimini el notch de la pantalla en lloc de concentrar-se en les actualitzacions de la càmera. Independentment d'això, el cert és que les millores de la càmera són un fet per a cada nou ‌iPhone‌. Tot i així, no hi ha indicis per assegurar que el ‌iPhone 14‌ expandirà les capacitats de la càmera en la mesura que una nova configuració d'emmagatzemament de 2TB estigui pràcticament garantida.

Per a la gamma ‌iPhone 14‌ Apple tindria pensats dos models de 6,1 i 6,7 polzades, la qual cosa significa el final del model més petit de 5.4 polzades, segons l'analista d'Apple Ming-Chi Kuo. En els models de gamma alta ‌iPhone 14‌ Pro i ‌iPhone 14‌ Pro Max, de 6,1 i 6,7 polzades de mida, respectivament, es diu que Apple inclou un disseny perforat per a Face ID en lloc del notch que presenta fins ara. També existeix la possibilitat que els models de gamma alta tinguin cossos de titani i un sistema tèrmic de càmera de vapor.