Arriba a Barcelona la primera edició de Digital Jam, l'esdeveniment dels emprenedors digitals que citarà a un total de 500 estudiants i professionals del màrqueting online amb l'objectiu de donar veu i tractar temes de tanta actualitat com són la Intel·ligència Artificial o el NoCode. Temàtiques com aquestes han revolucionat la manera de fer i entendre les coses en els últims mesos dins de molts sectors professionals. La possibilitat d'accelerar i mecanitzar processos abans més tediosos, així com el poder de donar forma a idees abstractes sense necessitat de grans inversions ni un enorme desplegament de recursos són només alguns dels aspectes més destacables que l'esdeveniment contemplarà.

Un esdeveniment per a apassionats del digital

Tot tindrà lloc pròxim divendres 26 de maig en els Cinemes Aribau de Barcelona en un esdeveniment on podràs menjar crispetes mentre aprens dels errors i els encerts de professionals amb una cosa per explicar. Nous i prestigiosos emprenedors es congregaran la Sala 5 de l'emblemàtic Cinema Aribau de Grup Balaña per desgranar temes que estan tant a l'ordre del dia com la ja esmentada IA, el No-Code-LowCode, la creació de continguts i 'influencers', el SEU i el màrqueting digital de la mà de 13 ponents amb algun premi al sector. En la llista de conferenciants es troben Alba de @albayclaire, millor 'influencer' de mascotes el 2021, Romuald Fons, reconegut com a 'TOP influencer' per la revista Forbes, Kidi IRL, 'streamer' guanyador de dos premis ESLAND i Zazza, italià i 'influencer' revelació de l'any que ha passat de 0 a mig milió de seguidors en un any.

digital jam
Cartell de la primera edició de 'Digital Jam'.

En aquesta oportunitat d'escoltar en viu i en directe les experiències, secrets i processos d'aprenentatge d'altres per aconseguir l'èxit en els teus projectes, també es comptarà amb Álvaro Saez (Chuiso) o Romuald Fons, coneguts professionals de la comunitat SEU hispanoparlant, o Santiago Alonso, la 'newsletter' del qual sobre automatització de processos compte amb diversos milers de seguidors. Tots ells explicaran de primera mà com han arribat a viure d'Internet, sigui creant contingut, oferint formació o a través de construir els seus propis projectes. A més, l'organització no ha obviat la importància del 'networking' amb una festa posterior a l'esdeveniment que servirà com a cirereta i estarà amenitzada per Plastic Academia, Estrella Damm, Jägermeister i Vitamina Jota.

Per què neix Digital Jam?

Digital Jam és una iniciativa de Carlos Ortega, Víctor Hernández, Jorge González i Javier González, quatre emprenedors la missió dels quals és democratitzar l'ús a les noves tecnologies i crear un ecosistema d'inquiets amb ganes de fer un bon ús d'aquestes i poder llaurar-se un futur millor. Una cosa que ha estat possible gràcies al suport d'empreses com Raiola Networks, SEMRUSH, Travel Trend Media, OpenNemas, Xolo i La fundació.cat. També The Open Projects, una 'newsletter' setmanal #BuildinPublic amb tres idees de negoci fàcils de dur a terme si assisteixes a alguna de les xerrades de l'esdeveniment les entrades del qual pots comprar a la pestanya habilitada en el seu lloc web.