El seu nom, explícit com pocs, evidencia ja de què es tracta: Desig, elaborat per la firma especialista en productes per a dones de mitjana edat que viuen l'etapa de la menopausa Domma és un afrodisíac i arriba al mercat amb un element distintiu: està elaborat amb ingredients naturals.

productes domma
 

Efectes

El producte, expliquen les seves creadores, permet "augmentar el desig i la capacitat sexual femenina en un 64% dels casos" i s'ha desenvolupat arran de les dades recollides en una enquesta elaborada per Domma segons la qual 2 de cada 3 dones -el 67% de les enquestades- té problemes de desig sexual i 1 de cada 2 -el 55%- pateix falta de lubricació a partir de la perimenopausia a causa del descens progressiu del nivell d'estrògens i a factors emocionals i psicològics. Així, en aquest període vital, les relacions íntimes poden tornar-se incòmodes, molestes o doloroses.

A partir d'un mínim de tres mesos de consum continuat, Desig, millora la lubricació vaginal natural i redueix la sequedat interna en aquest òrgan (76% dels casos); incrementa l'energia (76%), redueix el cansament, la fatiga i els acaloraments i suors (72% de les consumidores). Gràcies a la millora de la lubricació, el 74% de les participants en l'estudi que ha elaborat Domma han manifestat també una reducció del dolor en mantenir relacions sexuals.

Així mateix, els resultats suggereixen que Desig té un efecte positiu i significatiu en l'augment del desig sexual de les participants en l'estudi i en l'increment de la freqüència de les seves relacions sexuals per setmana, ressaltant l'eficàcia del producte en promoure una vida sexual més activa. Finalment, un 90% de les dones participants han indicat que Desig és més efectiu que altres productes similars.

Complement nutricional

El tractament Desig ha estat desenvolupat amb base científica per l'equip de ginecòlogues, sexòlogues i nutricionistes de Domma, l'empresa líder en investigació, acompanyament i tractament de la menopausa. Es tracta d'un efectiu complement nutricional bevible d'ingesta diària, elaborat a base de plantes i vitamines naturals i sense hormones ni químics, dirigit a aquelles dones que desitgen incrementar la seva libido i vitalitat sexual, per tornar a gaudir de les seves relacions íntimes. "El nostre objectiu era desenvolupar un tractament que permetés posar solució als símptomes físics o psicològics que impedeixen de gaudir del sexe a la dona madura per tornar a gaudir de les relacions i guanyar així en benestar", assenyala Cristina Martínez, cofundadora de Domma. Entre els seus components, destaquen la macadura, el fenogreco, el tribulus, el nabiu vermell americà, el FOS i les vitamines E i A, una potent combinació avalada per diferents estudis científics que han demostrat tenir una efectivitat en dones amb baixos nivells hormonals.