Pensar en Nadal és pensar en àpats en família i amics, en regals, en festa... És una època que tots tenim records diferents, però que de ben segur tothom associa a llums, ornaments, al color vermell i a l’olor de menjar acabat de fer. 

Per aconseguir aquest ambient nadalenc cadascú té els seus trucs i hi ha gent que prepara tots els detalls des de mesos abans. D’altres, però, pocs dies abans de les festes, encara no ho tenen tot a punt. Si sou d’aquests últims, aquí teniu alguns idees que us ajudaran a crear aquesta atmosfera de calidesa i esperit nadalenc.

L’arbre 

No tots tenim per costum anar a la muntanya a tallar el nostre propi arbre cada any. És per això que un dels objectes que s’ha fet més habitual és l’arbre artificial. Es pot guardar d’un any a un altre, no s’ha de cuidar i no cal que el carreguem quan s’acaba el nadal fins als punts de reciclatge. 

ARBOL

No heu de patir els qui no teniu espai per a un arbre tan gran, n’hi ha de diverses alçades. Fins i tot, hi ha opcions per aquells qui tenen molt poc espai o a qui els toca treballar i en volen posar un a la feina.

Peces de decoració per a l’arbre  

Any rere any hi ha ornaments de l’arbre que es perden, es trenquen o simplement els tenim molt vistos i els volem canviar. Un kit de peces de decoració, és una bona opció per renovar tota la decoració de l’arbre, inclosa l’estrella.  

DECORACIO

Llums de Nadal

Al carrer, els llums de Nadal han estat polèmics. Però dins de casa encara hi ha llibertat i l’expressió “sobre gustos no hi ha res escrit” és molt adient. Llums amb colors grocs o blancs, per crear ambients més càlids. 

ESTRELLES

O llums amb diversos colors, per aquells més atrevits en decoració

81MTo42T5RL. SL1001

Taula

Dinars, llargues sobretaules, torrons i raïm. Durant les festes passem molts moments al voltant d’una taula. Què millor que acompanyar els plats tradicionals nadalencs amb una decoració especial? Els coberts, les cadires i fins i tot el vi, tenen el seu embolcall nadalenc.

Funda per als coberts

71q4jcNjfpL. SL1026

Funda per a l'ampolla de vi

51yTowjG4QL

Amb la taula ja ben parada, no es pot descuidar la resta de la llar. En algunes cases si no hi poses el mitjó no hi ha regals. Millor tenir-ne algun! 

Mitjons de Nadal 

71EerwsW8kL. SL1000

Una corona de Nadal és indispensable per mostrar, ja d’entrada, a què jugues. 

corona

També hi ha ornaments per a decorar els racons més difícils de la casa, com per exemple el bany.

bany

I per últim, un dels clàssics que s’ha posat de moda els últims anys i que ha generat tants admiradors com haters és el Pare Noel escalant per la finestra de les cases. 

61wvrP2aBOL. SL1000