Els grups Estopa i Taburete actuaran el dijous 11 de juliol al recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona, en el concert gratuït Prime Day Live presentat per Amazon Music només per als clients Prime.

Espanya s'afegeix així als festivals de Prime Day a tot el món, que a més tenen artistes espanyols per primera vegada, segons un comunicat dels organitzadors.

El duo de Cornellà de Llobregat (que celebra 20 anys del seu primer àlbum i el 18 d'octubre publicarà Fuego) i Taburete (liderats per Willy Bárcenas i Antón Carreño, i ara amb el seu tercer disc, Madame Ayahuasca) iniciaran les celebracions de Prime Day interpretant alguns dels seus grans èxits, des de les 21:30 al Pavelló Italià.

A les 20:00, els clients Prime que hagin aconseguit entrades també podran descobrir millor Amazon Prime en diferents àrees del recinte, i rebran sorpreses i regals de Tanqueray, Durex, Unilever, Pepsico, RedBull, Grefusa, Estrella Damm, Bimbo i Johnson & Johnson.

Entrades des d'aquest dimecres

Només s'assignaran entrades per a aquests clients, des d'aquest dimecres dia 3 fins al dissabte 6 a les 23:59 hores, amb la informació disponible a primedaylive.es.

Hi ha espectacles paral·lels a tot el món, incloent esdeveniments locals a Londres, París, Munic i Milà; i el concert global de Prime Day tindrà Taylor Swift, Dua Lipa, Becky G i SZA (estarà disponible sota demanda a Prime Video a més de 200 països i territoris des de l'11 de juliol i el presentarà l'actriu Jane Lynch, protagonista de The Marvelous Mrs.Maisel).

El Prime Day se celebrarà el 15 i 16 de juliol: seran 48 hores seguides amb més d'un milió d'ofertes a tot el món. Des del dia 1 els clients Prime ja poden gaudir d'ofertes i descomptes.