S'apropen, ja són gairebé aquí, els dies de sopars d'empresa i de regals d'amic invisible entre companys, amics i, fins i tot, entre familiars. Són moments de celebració, de realitzar balanços de l'any i, sobretot, de desitjar-se el millor per al pròxim 2020, que com sempre, tots volem que sigui millor que l'any que està a punt d'acabar.

Hi ha autèntics fans d'aquest tipus de reunions o celebracions, però n'hi ha també que no se senten del tot còmodes en aquests dies. Sigui com sigui, si has de fer algun petit regal o tenir un detall amb un company de feina, un amic o aquell cosí al que només veus una vegada a l'any, et proposem una sèrie d'articles per regalar, que et facin quedar bé i en els quals no hagis d'invertir ni tan sols 20 euros. Atents, que aquests són els que hem escollit aquesta vegada.

Funda per a portàtil d'AmazonBasics

Amb un exterior de neoprè que protegeix de les inclemències externes, aquesta funda d'atractiu disseny està disponible en tres mides i altres tants colors. Està disponible per menys de 10 euros des d'aquest enllaç.

Funda

Pendrive SanDisk Ultra Dual m3.0

Encara que vivim a l'era de guardar els arxius al núvol, els pendrives segueixen sent d'allò més útil. Tant que són molts els que en porten sempre un a la butxaca, pel que pogués passar. Aquesta d'una de les marques més reconegudes té una capacitat de 64 GB i una presa doble: d'una banda una USB 3.0 i, per l'altre, una USB-C. Pots comprar-lo des d'aquest enllaç per menys de 13 euros.

USB

 

Carregador sense fil per a mòbil CHOETECH

Els telèfons mòbils que són compatibles amb la càrrega sense fil Qi poden gaudir d'aquest carregador de 10W i té una llum LED per avisar quan la càrrega s'ha completat. Té un perfil molt lleuger i un aspecte elegant. Es pot adquirir aquí també per menys de 13 euros.

Carregador

Auriculars MPow S3

Són uns auriculars Bluetooth les prestacions del qual pel preu que costen estan fora de tot dubte. No només tenen sistema de cancel·lació de soroll, sinó que serveixen perfectament per utilitzar-los per a l'activitat esportiva, ja que estan certificats com IPX7, cosa que significa que aguanten perfectament la suor i l'aigua de la pluja sense haver de preocupar-se. Els pots comprar des d'aquest enllaç per menys de 20 euros.

Auriculars

Ratolí sense fil HP 200 RF

Un auster ratolí òptic sense fil que resulta igual de còmode per a dretans i per a esquerrans. Es connecta a l'ordinador sense fils a través del canal de 2,4 GHz. El pots adquirir aquí per un preu inferior als 13 euros.

Ratón