És possible que encara no hi hagis reparat, encara que si ets usuari d'Instagram és complicat que almenys no l'hagis vist, els que manegen amb freqüència els Stories d'aquesta xarxa social estan seguint una moda que no és només d'aquí sinó que està donant la volta al món. Milions de persones estan compartint la definició que dels seus noms dona l'Urban Dictionary, i els resultats estan fent passar-los-ho bé als usuaris d'Instagram.

El que s'ha convertit en tendència implica trobar la definició no oficial del teu nom a través del glossari d'argot online, una cosa que ha guanyat força en la nova funció d'adhesius "Agrega el teu" d'Instagram. A través d'Instagram Stories, l'adhesiu que diu "Mostra'ns el teu nom a Urban Dictionary" permet a les persones unir-se fàcilment i, si un segueix l'històric, les explicacions han estat majoritàriament divertides, en gran part discutibles i, en ocasions, realment estranyes.

Per exemple, si escrius el nom Santi, l'Urban Dictionary diu que és "un déu colombià del sexe, però és més que això, jajaja... Els Santiago són els més afectuosos, apassionats, divertits i millors paios que possiblement puguis conèixer. No pots trobar una res millor que un Santiago..." .

Santi Urban DictionaryCom trobar el teu nom a Urban Dictionary

Per a aquells que tenen curiositat, simplement han de dirigir-se al web Urban Dictionary, escriure el seu nom a la barra de cerques i capturar una o més de les múltiples definicions que apareixen.

Urban Dictionary va ser creat a Califòrnia, el 1999 com un "diccionari online de col·laboració col·lectiva per a paraules i frases d'argot que no es troben normalment als diccionaris estàndard". I, igual com Viquipèdia, les definicions les escriuen els seus milions d'usuaris aleatoris, per la qual cosa s'han de prendre les definicions del web amb pinces, en ocasions.

Com publicar en la funció "Agrega el teu" d'Instagram

Una vegada que tinguis el teu resultat, és hora de compartir-lo amb l'etiqueta "Muéstranos el teu nom a Urban dictionary" perquè tots la vegin. És molt fàcil de fer. La nova funció d'etiqueta "agrega el teu" d'Instagram permet als usuaris respondre a diferents fils amb la teva pròpia visió sobre un tema específic.

Si desitja respondre a un adhesiu d'"Agrega el teu", tot el que s'ha de fer és donar-li clic a l'enganxina de la Story que s'està veient. Això et portarà a una finestra on pots veure totes les presentacions públiques d'aquesta etiqueta, i després podràs agregar la teva foto fent clic en el botó "Agrega el teu".