Tant si ets autònom com si treballes per a una empresa, ser més productiu sense haver de dedicar més temps a la teva feina sempre és interessant des de molts punts de vista. Al cap i a la fi vivim en un món competitiu i rendir més es valora.

Afortunadament la tecnologia ha avançat tant que posa a la nostra disposició diferents eines amb què incrementar la nostra productivitat sense haver d'esforçar-nos més. Per això, et presentem algunes aplicacions que si les proves, podran convèncer-te que les incorporis al teu dia a dia.

Trello

Es tracta d'una eina per organitzar projectes i tasques. És molt coneguda i està molt ben valorada pels seus usuaris. Amb ella podràs organitzar les teves tasques i ordenar-les horitzontalment en el que denominen cards (targetes). Les cards poden contenir llistes de tasques, imatges, comentaris i arxius adjunts entre altres opcions i s'arrosseguen i recol·loquen de manera molt fàcil perquè les tasques s'organitzin de forma senzilla. Són molt funcionals i pots crear-les també a través del correu electrònic.

És una herramienta multiplataforma per a ordinador (Windows i Mac) i per a mòbil, tant per a iOS com per a Android. A més és gratuïta.

Expensify

Una app perfecta per a aquells que necessiten portar un registre ordenat de les despeses derivades dels viatges de feina. Expensify és una eina que et permet portar al dia les teves despeses i enviar-les al responsable de la seva comptabilització amb una cosa tan simple com la càmera del teu telèfon mòbil. Amb només treure una instantània als teus rebuts, l'aplicació s'encarrega de tot el procés, del càlcul dels que hagis gastat, de la realització de l'informe i de la seva posterior tramesa a qui tu li hagis assenyalat prèviament.

Compta amb versions per a l'ordinador i els dispositius mòbils (iOS i Android). Expensify és gratis.

Buffer

Si utilitzes les xarxes socials de manera recurrent en la teva feina, Buffer és una eina que et vindrà molt bé. T'ofereix programar els teus missatges de Facebook, Twitter, Linkedin i Instagram, per exemple, perquè es vegin publicats quan tu consideris oportú. També pot utilitzar Buffer per compartir missatges d'altres usuaris en el moment que tu triïs.

És una app molt fàcil d'utilitzar i està disponible per a Windows i Mac i per als sistemes operatius iOS i Android en les versions mòbils. És gratuïta.

CamScanner

CamScanner permet escanejar qualsevol classe de documents. Des de textos escrits en paper a imatges impreses. L'aplicació és a més és molt eficaç per a situacions en les quals el document no pugui situar-se en una posició còmoda per al seu escaneig. Compta amb l'opció d'editar els documents en diferents formats com PDF o jpg i, així mateix, permet convertir imatges que hagin estat fotografiades en diapositives per fer presentacions a clients des de la mateixa aplicació i sense necessitat de recórrer a altres com a complement.

És una eina que està disponible per a dispositius mòbils tant en iOS com en Android. És una app gratuïta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat