Les vacances d'estiu ja són aquí... o gairebé. Hi ha qui ja n'està gaudint i la majoria de la gent ho farà durant els mesos de juliol i agost, els mesos més tradicionals, per deixar enrere la feina i la rutina i provar de descansar o almenys desconnectar com més millor.

Per posar-se en mode vacances només cal tancar al calendari laboral les dates de festa que es tindran i que les ganes d'oblidar-se del dia a dia facin la resta. És tan senzill com això. Però tot i això, sempre podem posar de la nostra part perquè aquells dies o setmanes ens resultin un parèntesi en el qual preocupar-nos el menys possible davant dels factors externs.

Per Setmana Santa ja et vam parlar d'algunes apps per triar destí i ara en aquest article volem oferir-te una ajuda en aquest sentit mitjançant la recomanació d'algunes aplicacions que estem segurs que desitjaràs tenir al teu mòbil abans fins i tot que comencis el període de vacances. Les que hem escollit perquè te les puguis descarregar són les següents.

Quan viatjar al millor preu

L'app Hopper està indicada per a aquells que encara no han escollit destí per al seu pròxim descans. Té un elevat grau d'acceptació entre els seus usuaris i la mateixa companyia destaca que són capaços de predir amb un percentatge d'èxit del 95% els millors preus de vols i hotels per a un destí determinat i oferir la manera més senzilla de reservar i comprar els passatges i les estades.

Descarrega-te-la ara en iOS i Android

Cancel·lar sense perdre els diners

Li pot passar a qualsevol alguna vegada. Tens planejades unes vacances en un hotel determinat i per la raó que sigui no pots gaudir-ne. Quan ets conscient de l'infortuni penses que perds l'import complet de l'estada perquè no es pot cancel·lar. Sens dubte, un problema.

Encara que no ho és tant si comptes al teu telèfon amb l'app Roomer. Es tracta d'una aplicació en la qual pots posar a la venda les teves habitacions d'hotel perquè al mercat online en què es basa, altres usuaris puguin aprofitar-les a un preu més reduït que el de la tarifa. Així, podràs recuperar part de la inversió. Com més ajustat sigui l'import que demanis per a la revenda de l'estada de la qual no pots gaudir, més senzill serà que algun usuari de Roomer s'hi interessi. Com és lògic, també pots utilitzar l'app per ser qui compri les habitacions que altres que es vegin obligats a renunciar-hi posin al mercat.

Descarrega-te-la ara en iOS i Android

On trobar un establiment

Siguis on siguis, AroundMe és una aplicació que et resultarà molt útil sempre que surtis de la teva ciutat o el teu poble. Si necessites saber on trobar una farmàcia, un estanc, un hotel, una gasolinera o qualsevol altre servei o establiment, no hi ha millor ajuda que aquesta app. Per mitjà de la geolocalització t'oferirà la ubicació de qualsevol dels molts serveis que ofereix al seu extens catàleg.

Descarrega-te-la ara en iOS i Android

Tot sobre les platges

iBeach és una app que t'ofereix tota la informació necessària sobre més de 12.000 platges d'Espanya, França, Grècia, Itàlia i Portugal. Des de com està la mar, passant per la temperatura de l'aigua, fins a quins serveis ofereix o els accessos de què disposa. L'únic que has de fer és teclejar el nom de la platja o la localitat en qüestió i et semblarà tota la informació disponible al moment. És ideal, sobretot, per quan es viatja a una zona en la qual abunda el nombre de platges i es vol escollir la millor per a un dia concret.

Descarrega-te-la ara a iOS i Android

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat