Falten ja molt pocs dies per prendre uns dies de descans amb motiu de la Setmana Santa i no tothom sap a hores d'ara on passarà les vacances. Factors com el preu, el temps meteorològic o qualsevol assumpte d'última hora fan que moltes vegades hàgim de prendre la decisió gairebé amb les dates a sobre. Si ets dels que et trobes entre els quals encara no saben què faran, et presentem diverses apps et poden ayudar a decidir-te per un destí o un altre.

Eltiempo.es

Probablement sigui l'aplicació de referència per a la majoria dels que busquen conèixer el temps que farà a Espanya. T'ofereix informació molt concreta de localitzacions molt concretes i l'avala el seu historial de precisió en les prediccions. Tant si et quedes per Catalunya com si tens pensat anar al sud a la recerca de sol i platja o al nord per gaudir de la seva verda naturalesa, aquesta aplicació t'ajuda a conèixer el temps que farà en les properes dues setmanes. Està disponible tant per a iOS com per a Android de forma gratuïta.

The Weather Channel

Tanmateix, potser penses a aprofitar els dies de festa per sortir a l'estranger. Si és així, però encara no tens clar on, no et preocupis perquè The Weather Channel és l'app que t'ajustarà al màxim el temps que pots trobar-te en qualsevol lloc del planeta. Tal qual. Com en el cas anterior, també ofereix una predicció meteorològica a 15 dies vista. Més que suficient perquè et posis ja a conèixer sobre les temperatures i les precipitacions de qualsevol país o ciutat estrangera. La tens gratis per a iOS i Android.

Atrapalo

Un clàssic des del qual pot escollir i seleccionar tant vols com estades en hotels de tot el món. Però no només t'ofereix aquestes opcions. També compta amb una infinitat d'activitats a realitzar en qualsevol de les destinacions que et sedueixin. Cultura, gastronomia, activitats per als nens, tractaments de bellesa o esport, són algunes de les opcions que trobaràs en aquesta aplicació. És gratuïta i es pot descarregar per a iOS i Android.

PackPoint

Diuen que les presses són males conselleres, però qui no ha fet una maleta sense gairebé temps per organitzar-se bé per haver decidit una destí gairebé a última hora. Doncs bé, per a això ve molt bé aquesta app. Et permet fer llistes d'equipatge en funció del tipus de viatge i de destí que escullis. Compta amb llistes preconfigurades amb tot el bàsic que hauries de portar al lloc que triïs segons com sigui el mateix. Però no només el que hauria d'anar dins de la maleta, sinó també la documentació, els bitllets o qualsevol altre detall que se't pugui escapar per no haver-te planificat amb temps. A més, si tens nens petits, et llistarà amb detall els mil i un elements que es requereixen per viatjar amb el teu nadó i que tantes vegades en trobes a faltar una veu has sortit ja de viatge. És molt útil, gratuïta i la tens per a iOS i Android.