Són molts els anys que portem utilitzant apps als nostres telèfons. Els descarreguem, els provem i si ens agraden, es converteixen en part del nostre dia a dia. Si al contrari no ens convencen, no les utilitzem o les eliminem del nostre telèfon.

A més de les que vénen preinstal·lades a cada mòbil, hi ha aplicacions com Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram, Chrome, Netflix o Spotify que són en la majoria dels mòbils, però n'hi ha altres que val la pena tenir i que ens poden servir per millorar la nostra experiència d'usuari. A continuació te'n presentem set de les quals confiem que poden començar a resultar-te útils si no les utilitzes ja al teu mòbil.

Signal

Es tracta d'una eina a l'estil de Whatsapp o la també coneguda Telegram però a diferència d'aquestes dos o altres de similars, Signal és una aplicació de missatgeria ultrasegura, disponible en iOS i Android.

Compta amb un protocol criptogràfic dels més importants del mercat i permet que les converses que es mantinguin entre els seus usuaris siguin completament segures. A més, els missatges es poden autodestruir passats uns segons si l'usuari així ho desitja i ofereix una clau d'accés que impedeix l'obertura de l'app en cas de pèrdua o de robatori del terminal.

És una aplicació que es va fer especialment famosa durant la jornada de l'1-O, ja que va permetre que membres de CDR mantinguessin comunicacions privades entre ells durant un dia en què la qüestió política que hi havia en joc era decisiva i que s'ha continuat utilitzant després i fins i tot recomanant el seu ús a través de les xarxes socials.

Swiftkey

Si estàs cansat del teu teclat o si no t'ofereix l'agilitat que necessites a l'hora d'escriure, Swiftkey és una app tan veterana com apreciada pels milions d'usuaris que fan anys que la utilitzen tant en Android com en iOS.

L'app del valorat teclat aprèn de la teva manera d'escriure i a partir d'allà t'ofereix correccions automàtiques i prediccions més precises per als teus textos i emojis.

A més, a Swiftkey destaca la possibilitat de personalitzar el teclat al teu gust, de lliscar a tota velocitat per ell mentre escrius (per la seva capacitat d'aprendre que té dels teus gestos) i està disponible en més de 200 idiomes.

Soccerstand

Una aplicació per als amants del futbol i de l'esport en general. Ofereix totes les dades dels partits i les competicions actualitzades a l'instant amb tot luxe de detalls. Destaquen sobretot en l'esport rei però el seu fons d'armari poliesportiu sobre competicions al voltant del món i de qualsevol categoria fa d'aquesta aplicació una eina imprescindible per als qui vulguin estar informat a tota hora.

Així mateix, permet marcar com a favorit qualsevol equip de la competició que es desitgi, enviant a l'instant una notificació al mòbil cada vegada que el marcador pateixi alguna variació. Es pot descàrrega per a Android i iOS.

Pocket

Quan naveguem per internet veiem notícies o informacions que ens criden l'atenció però que no podem consumir en aquell moment per falta de temps. Per poder guardar-les i llegir-les quan tinguem un moment lliure, res millor que Pocket, una aplicació que ens permet arxivar-les amb un sol clic i ordenar-les per temàtiques.

Per si això fos poc, permet escoltar els continguts conservats sense necessitat de llegir-los i així compatibilitzar el seu consum amb la realització d'altres tasques com poden ser conduir o cuinar. Disponible aquí per a iOS i Android.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat