Malgrat que al principi de la irrupció dels smartphones en molts casos feia la sensació que calia gastar-se uns bons diners en un telèfon mòbil, fa ja temps que la majoria dels usuaris saben que es poden trobar dispositius molt bons en la gamma mitja, sense necessitat de deixar-se el sou en comprar-se un mòbil. De fet, només el 17 per cent dels mòbils que es venen a Espanya corresponen als que tenen un preu superior als 600 euros.

És cert que els telèfons de gamma més alta porten incorporats els últims avenços tecnològics, però això no vol dir que en la gamma alta no es trobi gaire més del que habitualment necessitem d'un mòbil en el dia a dia. I gràcies al salt que han fet en els últims temps, les gammes mitjanes de les marques més populars són on s'ha refugiat una gran part dels consumidors perquè han trobat trobat terminals molt bons a preus que ronden entre els 200 i els 400 euros.

Posterior A50

I d'entre tots ells, el que sens dubte ha destacat en el 2019 que acaba de passar a la història és el Samsung Galaxy A50. Un mòbil del gegant sudcoreà que respon a aquest gir per apostar per millors mòbils de gamma mitjana que ha fet Samsung. Un telèfon que va començar a comercialitzar-se el 2019 a 349 euros i que passats uns mesos pot trobar-se amb una rebaixa de més de 100 euros.

Samsung Galaxy A50

Es tracta d'un d'aquests telèfons en el disseny del qual s'ha apostat pels colors graduals, que podran agradar més o menys però que el cert és que els converteixen en terminals curiosos des del punt de vista estètic, ja que els tons van canviant en funció de la llum a què s'exposen.

Samsung aposta en aquest terminal per una pantalla de 6,4 polzades Super AMOLED amb resolució FHD+ (2.380 x 1.080 píxels). Amb una memòria RAM de 4 GB i una capacitat d'emmagatzemament de 128 GB, té totes les capacitats perquè l'experiència d'usuari sigui més que suficient. Sobretot, si a tot això se li afegeix que té una bateria de 4.000 mAh, cosa que fa que un no s'hagi de preocupar per l'autonomia del telèfon al llarg de la jornada.

La seva part posterior té tres càmeres de 25, 8 i 5 MP i la càmera frontal és de 25 MP també. Per si fos poc, té lector d'empremtes a la pantalla i càrrega ràpida de bateria.

Per tot això i pel bon preu a què es pot adquirir, el Samsung A50 és, sens dubte, un telèfon d'allò més atractiu si estàs pensant a aconseguir un terminal de bones prestacions i en què no s'hagin d'invertir gaires diners. Pots comprar-lo en aquest enllaç per un preu atractiu de 239 euros.