No estem construint una informació partint d'una conspiració o que pensem que companyies com Samsung, Iphone o Xiaomi no siguin bones, simplement es tracta que ens trobem en una època de l'any on no és recomanable comprar equips.

Totes les companyies, per més que s'anunciï el contrari, tenen diversos mètodes per comercialitzar els seus productes. Està clar que el Black Friday i les èpoques Nadalenques és quan es vol pastar el volum de vendes més gran. I la resta de l'any? És el que t'explicarem.

Saber estudiar les finestres temporals

La pitjor època per comprar algun smarthpone a Espanya se suscita entre el Nadal i la celebració del Mobile World Congress de Barcelona.

Mobile World Congress

Mobile World Congress

Els telèfons d'última generació de Samsung (o Iphone, Xiaomi, etc) podria estar actualitzats com a màxim a octubre o novembre de 2021, per tant, la compra que executis deixarà de ser el més actual en poc menys de 6 o 7 mesos, si executes una compra després del Mobile World Congress de Barcelona, tindràs una mica més modern.

Segons l'Informe Ditrendia Mobile, els usuaris a Espanya passen almenys dues hores al dia a un telèfon mòbil. Per tant, saber obtenir el millor producte al preu més intel·ligent és una cosa de la qual estaràs agraït tots els dies.

Després de la Mobile World Congress els preus solen baixar

Després de la Mobile World Congress els preus solen baixar

Preus d'Smartphone seran més alts per a 2022

En aquests moments hi ha una escassetat de xips a nivell mundial, o almenys és el que es comenta des de TSMC (el fabricant de semiconductors més gran del món, pel que és molt probable que el cost dels equips augmenti. El cost dels xips pujarà un 20%. El dels Smartphone? Encara no se sap com jugarà cada marca.

Hi ha problemes amb la falta de xips

Hi ha problemes amb la falta de xips

Existeixen grans noms com Samsung, Oppo, Honor o Huawei els qui ja han donat a conèixer que generaran nous catàlegs d'equips en les properes setmanes. Xiaomi i OnepLus també han anunciat que estaran oferint gammes altes.

Si tens impaciència per un nou equip, té en compte que entre el 28 de febrer al 3 de març d'aquest any s'executarà el Mobile World Congress de Barcelona. Allà es donaran cita els equips més importants de l'any 2022.

Entre els moviments planejats es troba la renovació de catàleg de grans noms com Samsung, Oppo, Honor o Huawei. Que s'afegeixen a les acabades de presentar gammes altes de OnePlus i Xiaomi.