La plataforma de vídeos YouTube ha retirat aquest dimecres les vuit llistes de reproducció de temàtica eròtica i sexual amb continguts protagonitzats per menors després de la petició del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) que criticava que s'hi sexualitzaven menors.

Les llistes identificades, segons un comunicat del CAC, incloïen 415 vídeos, 275 dels quals estaven protagonitzats per menors, molts de poca edat, en situacions quotidianes com ballant, realitzant algun tipus d'activitat física o jugant a la piscina. 

Aquests vídeos es recontextualitzaven amb connotacions sexuals mitjançant les llistes de distribució amb títols com Hot teens (adolescents calents), All sizes tips (pits de totes les mides), Culitos i Sexy.

Els vídeos de menors s'acompanyaven d'altres de caràcter eròtic i sexual protagonitzats per dones adultes i contingut de ficció on se simulaven o se suggerien situacions i relacions pedòfiles. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat