Younes Abouyaaqoub, el presumpte terrorista que va fer l'atropellament a la Rambla va fugir pel mercat de la Boqueria, segons han confirmat a ElNacional fonts de la investigació.

Va sortir caminant de la furgoneta i va aprofitar la confusió per marxar per la porta del darrera de la Boquera, travessant tot el mercat just quan encara no hi havia arribat la policia.

Els Mossos d'Esquadra creuen que va sortir de la zona de seguretat a peu i que va arribar fins la Diagonal on va segrestar Pau Pérez. Pren força per tant la hipòtesi que qui conduïa el cotxe que es va saltar el control va ser el mateix Younes Abouyaaqoub. Hauria apunyalat Pau Pérez i escapat dels trets policials abandonant després el vehicle a Sant Just Desvern. Aquí la policia li perd la pista.

Els Mossos tenen les fotografies de Younes Abouyaaqoub travessant la Boqueria i estan buscant les imatges de més càmeres de seguretat de la zona per refer el recorregut que va fer fins arribar a la Diagonal.

Des del primer moment es buscava un home d'1,80 metres amb una camisa blanca i ratlles blaves. I l'individu que apareix a les fotografies, va vestit exactament igual.