El jutge que investiga el cas de la violació múltiple d'una noia als Sanfermines veu “clars indicis” que quatre dels cinc acusats ja haurien comès abusos sexuals en anteriors ocasions.

La noia que va ser violada el passat 7 de juliol durant les festes de San Fermín, a Pamplona, hauria estat víctima d’un grup perfectament organitzat.

El jutge que investiga el cas veu “clars indicis” que quatre dels cinc acusats pels abusos sexuals també van violar una jove de 21 anys el passat mes de maig en un municipi de la província de Còrdova.

Els nois, de la mateixa manera que a San Fermín, van gravar els abusos amb el mòbil i van compartir dos vídeos en un xat de Whatsapp.

A més, el magistrat assegura que “existeixen seriosos indicis que podrien haver-se usat substàncies específicament destinades a provocar la inconsciència de la víctima”. S’apunta a la burundanga, una droga de la qual els nois ja n'havien parlat per Whatsapp de dur-la a Pamplona abans de les festes de San Fermín.

El contingut dels vídeos és "claríssim"

En el cas de la jove de Còrdova, un dels quatre nois -tots naturals de Sevilla-, després d’haver-li provocat l’estat d’inconsciència a partir de substàncies “específicament” destinades a això, li hauria ofert portar-la en cotxe a casa d'ella. Només entrar al cotxe, i després d'asseure's al seient del copilot, la noia hauria caigut “en un estat de profunda inconsciència”.

A partir d’aquí, la resta de nois haurien entrat al cotxe, on “tots ells li tocaven els pits” i un d’ells “li besava la boca, rient de la víctima”.

A continuació, afirma el jutge, l’haurien portat en cotxe fins a la cordovesa localitat de Pozoblanco, on va despertar “completament nua al seient de darrera” i amb el 'mono' i les mitges trencades.

Llavors, un dels assetjadors va requerir-la "perquè li fes una fel·lació". Davant l'oposició d'ella, relata el magistrat, l'investigat la va colpejar "dues vegades a la cara i una altra al braç". Tot seguit, la va empènyer fora del cotxe i la va insultar.

Els vídeos, que el jutge considera que són “claríssims”, haurien estat penjats a un xat conjunt dels nois, que duu per nom “Manada”, s’haurien referit a la noia com a “bella dorment”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat