"Se us ha acabat el bròquil". Aquesta ha estat l'amenaça final que ha llençat un home a un jove d'origen llatinoamericà aquest dijous al metro de Barcelona. Segons l'autora del vídeo que ha enregistrat una part dels fets, la disputa ha començat quan el jove s'ha assegut al costat de l'home que protagonitza les imatges.

"L'home espanyol s'ha aixecat i ha començat a dir que 'això és seu' i que ell ha nascut 'aquí'", ha explicat la dona a través de les xarxes socials. "Res és dels sud-americans!", hauria cridat l'agressor. "Que ens donaran per tots els costats", hauria afegit cridant.

Després, l'home s'ha aixecat i, després d'amenaçar el jove, l'ha convidat a sortit al carrer quan el metro ha arribat a la parada d'Arc de Triomf de la L1. Segons l'autora del vídeo, l'agressor hauria amenaçat el jove amb "trencar-li la cara". Finalment, tant l'agressor com el jove han marxat junts del metro, però immediatament després un altre individu ha anat a buscar el jove perquè no el seguís.

El tercer tinent d'Alcaldia, Jaume Asens, ha difós els fets a través d'un tuit i ha informat que posen a disposició de la víctima i dels testimonis l'Oficina per la No Discriminació per tal que "denunciïn amb suport jurídic gratuït".