Son Vell, el primer hotel de Vestige Collection a Menorca, reforça l'oferta gastronòmica del seu restaurant Vermell amb un nou 'Menú Degustació' a disposició dels hostes, però també de clients no allotjats a l'hotel.

Liderada pel guardonat xef executiu Joan Bagur, que el 2024 va obtenir una entrada cobejada a la Guia Repsol, l'oferta culinària de Vermell és una fusió de la saborosa cuina tradicional menorquina amb deliciosos plats.

La carta de Vermell està dissenyada a base de productes de proximitat amb ingredients frescos, tots ells collits a mà del cuidat hort ecològic de Son Vell i acompanyat de productes locals de qualitat procedents de la terra i el mar.

Per a aquesta tercera temporada de Son Vell, Joan Bagur i Paula Florit han dissenyat el 'Menú Degustació VERMELL 25', una experiència culinària amb plats inspirats en receptes populars i tradicionals de Menorca, amb la que es ret homenatge als ingredients i productes artesans més frescos de l'illa.

El menú degustació té un preu de 80 euros per persona (begudes no incloses) i està compost pels següents plats: oliaigua consomé de la sopa de l'essència de la cuina menorquina, amb mousse del seu sofregit; amanida de carxofes holandesa de taronja, gel de taronja i amanida de brots; còctel de carrabiners tàrtar de carrabiners, escumeja d'amanida, pinya en almívar, taronja confitada i maonesa de gamba; garrí de Ciutadella criat en llibertat, rostit i acompanyat d'un puré de pomes i canyella; i llet rostida amb pólvora del Duc i regalèssia.

Per finalitzar la temporada, Son Vell organitzarà un esdeveniment obert al públic a Vermell el 18 d'octubre, en el qual es podrà gaudir d'aquest menú degustació amb un 10% de descompte.

L'oferta gastronòmica de Son Vell es completa amb dues opcions més també sota la direcció de Joan Bagur. Sa Clarisa, un restaurant que obre durant el dia i que combina una selecció de plats lleugers i refrescants a base de peix i marisc, així com amanides, pasta i arrossos saludables. I Bar Son Vell, on divertir-se en caure la tarda d'un aperitiu a la terrassa amb vista als jardins aromàtics, d'un sopar lleuger a base de tapes o d'un dels seus mocktails o còctels clàssics amb un toc menorquí, preparats pels seus experts mixòlegs.