Els veïns de l'entorn de la fàbrica abandonada de Sabadell on aquest cap de setmana va tenir lloc una presumpta agressió sexual múltiple havien denunciat la situació d'ocupació i estat de la nau a l'Ajuntament, com també múltiples incidents protagonitzats pels seus ocupants.

Així ho assegura Carme Farràs, presidenta de l'associació de veïns del barri de Can Feu, on hi ha la nau abandonada on diversos homes haurien agredit sexualment una jove de 18 anys.

Els veïns asseguren que des de l'ocupació, que va tenir lloc fa una mica menys de dos anys, hi va començar a haver aldarulls a la zona on hi ha la vella fàbrica, amb agressions i atracaments a diversos veïns.

"Vam alertar el consistori de l'ocupació; a dins s'hi cremaven objectes, hi va haver atracaments, van robar a l'interior de cotxes i fins i tot van intimidar gent en una plaça pròxima on se solen reunir per beure", assegura Farràs.

En aquest sentit els veïns han sol·licitat una reunió amb l'Ajuntament amb la finalitat d'abordar el que consideren un problema de seguretat en aquest barri sabadellenc.

Per a aquesta tarda a les 19 h s'ha convocat una concentració de rebuig davant de l'ajuntament de Sabadell amb la participació de diversos col·lectius de la ciutat.

La policia municipal de Sabadell ha traslladat aquest matí a dependències dels Mossos d'Esquadra els sis detinguts d'aquest diumenge en relació amb aquesta presumpta agressió sexual múltiple.