Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una jove decapitada a un pis del carrer Argentera de Reus, segons ha pogut saber El Nacional. La policia ha trobat el cadàver de la víctima de 17 anys dins el domicili des d'on s'ha precipitat un home a quarts de dues d'aquest dimecres. 

Diverses dotacions d'agents i el Sistema d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat al lloc dels fets sobre les dues de la tarda en rebre l'avís que un veí s'havia precipitat al buit des d'un pis del carrer Argentera de la capital de la comarca del Baix Camp. En arribar, els mossos han localitzat l'home ferit, un ciutadà de 19 anys, el qual ha estat atès, traslladat a dependències hospitalàries i ha mort un cop ha arribat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Una patrulla ha pujat a l'habitatge des d'on s'havia precipitat l'home per realitzar comprovacions dels fets. Un cop dins, han trobat el cos sense vida d'una noia que encara no se sap la relació que tenia amb el jove. La Divisió d'Investigació Criminal del Camp de Tarragona dels Mossos ha iniciat una investigació per esclarir les circumstàncies del fets i no es descarta la possibilitat que es tracti d'un cas de violència masclista perquè s'ha produït una violència extrema.

Segons ha avançat Catalunya Diari, els agents que van accedir al pis es van trobar la menor lligada i decapitada -amb el cap separat del cos- i amb tota l'escena del crim plena de sang.

Per la seva part, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha informat que el jutjat d'instrucció número 3 de Reus ha obert diligències en relació a la mort de la dona d'aquest dimecres a la ciutat.