L'amor en temps de coronavirus no és impossible. De fet, una parella a Itàlia que es va conèixer a través dels balcons durant el confinament ara s'han compromès i ja se'ls coneix popularment com Romeu i Julieta perquè la història ha tingut lloc a la mateixa ciutat, Verona. Segons recull un article de la CNN, va ser amor a primera vista per a Michele D'Alpaos, de 38 anys, que recorda el moment exacte que va veure Paola Agnelli, de 40, mentre caminava per la terrassa del seu pis.

"Va ser la tarda del 17 de març quan em vaig veure obligat a treballar des de casa pel confinament", detallava a la mateixa cadena nord-americana D'Alpaos. "Vaig veure a Paola i em va cridar immediatament l'atenció la seva bellesa. Havia de conèixer-la". 

Vivien porta amb porta

Gairebé havien viscut l'un davant de l'altre durant tota la seva vida però mai no s'havien adonat de l'existència de l'altre. Però mentre la seva germana tocava el violí des del balcó per animar els llargs dies de confinament, Agnelli va captar la mirada D'Alpaos. "Immediatament vaig pensar, quin noi més maco", explicava Agnelli a la mateixa CNN. "Crec que me'l van enviar del cel".

Tots dos eren desconeguts però és cert que hi havia algunes casualitats. Agnelli coneixia a la germana D'Alpaos perquè anaven al mateix gimnàs i se seguien per Instagram. Després de saber això, D'Alpaos va crear ràpidament el seu propi perfil en aquesta xarxa social només per comunicar-se amb Agnelli. "Un missatge darrere l'altre, vam acabar parlant fins a altes hores de la nit", comentava D'Alpaos. "I ja estava esperant que fos l'endemà per tornar a parlar-hi. Teníem tantes coses en comú, des del menjar fins la política... ella era molt amable i sempre reia dels meus acudits ximples".

Itàlia però també va patir un confinament dur. Per tant, es podien saludar des dels balcons però no abraçar-se. D'Alpaos va sorprendre a Agnelli un dia escrivint el seu nom amb lletres grans en un llençol blanc perquè ella ho pogués veure. "La dificultat més gran de conèixer algú des d'un balcó és estimulant-li l'ànima i no confiant simplement en el físic. Cal cridar l'atenció i mai caure en la monotonia". 

El primer petó

El 4 de maig, gairebé dos mesos després de converses fins a altes hores de la matinada, finalment es van poder trobar en un parc prop de casa. "No vam ni parlar, ens vam asseure en un banc i vam petonejar durant mitja hora com si fóssim dos adolescents", explicava D'Alpaos.

A partir d'aquí, segons han explicat, s'han passat l'estiu de cita en cita i fent plans junts. 

I tot i que ells mateixos han explicat a la CNN que s'han compromès, ara per ara, encara no hi ha data per a la boda.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat