Un home i una dona han estat assassinats en un pub situat al carrer Pozas d'Alcorcón (Madrid) i una altra persona ha resultat ferida, en ser disparats per un altre home que ha irromput al local. L'autor ha fugit i la Policia l'està buscant.

Segons han informat fonts policials i del 112, a les 5.40 del matí els serveis sanitaris han arribat al lloc dels fets i s'han trobat un home darrere del taulell amb diversos trets al cap ja mort, sense possibilitat de reanimació i només han pogut confirmar la mort.

La dona, en canvi, es trobava en parada cardiorespiratòria, una ferida a l'hemitòrax dret, sense orifici de sortida. Els metges del SUMMA han intentat reanimar-la, però finalment ha mort.

Així mateix, s'han trobat dins del local a un home de 43 anys, parella sentimental de la dona morta, amb una ferida de bala a la cuixa esquerra sense orifici de sortida. Després de ser estabilitzat, ha estat traslladat a l'Hospital d'Alcorcón en ambulància per la Fundació Protecció Civil d'aquest municipi madrileny.

Segons les mateixes fonts, pel que sembla, l'autor dels trets coneixia les víctimes i ha fugit possiblement en un vehicle. La Policia l'està buscant.