Un grup de taxistes de Madrid iniciarà aquest divendres una vaga de fam per "defensar al sector" de cara a exigir una regulació "immediata" del servei dels Vehicles de Lloguer amb Conductor (VTC), en el marc de les protestes i la vaga indefinida iniciada dilluns passat a la capital.

Així ho va indicar ahir durant una assemblea de taxistes concentrats a Ifema el portaveu de la Federació Professional del Taxi, José Miguel Fúnez, qui va apuntar que aquest grup de taxistes --almenys deu ho faran però està oberta a més companys-- estan disposats a "posar la seva vida en perill" per defensar el servei públic que realitzen, perquè porten el "taxi al cor", davant polítics com el president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido.

D'altra banda, hi haurà un altre grup de taxistes que s'encadenaran previsiblement aquest divendres en un enclavament de la ciutat de Madrid, que no han volgut especificar.

Ahir a la tarda, en roda de premsa, les associacions del taxi de Madrid van assegurar que la vaga indefinida es manté "amb més força" i programaran accions "més contundents" fins a aconseguir una regulació efectiva del sector VTC.