Dotze treballadors del Reial Club de Polo de Barcelona han donat positiu en coronavirus, motiu pel qual el casal d'estiu del club ha hagut de tancar aquest dijous. 

La direcció ha decidit que tots els treballadors del club es facin la prova, uns 300 en total, i estan en espera dels resultats. 

Aquest cap de setmana el Reial Club de Polo de Barcelona també va tancar els dos restaurants de les instal·lacions i el bar de la piscina que, de fet, encara continuen sense oferir servei, i així serà almenys al llarg d’aquesta setmana. Un cuiner va presentar símptomes de Covid-19 i va donar positiu en el test. 

Més brots en casals d'estiu

Precisament aquest dijous un nen del casal del Club Tennis Cassà de Cassà de la Selva (Girona) ha donat positiu per Covid-19 i una dotzena de persones, entre companys de l'infant infectat i monitors, s'han hagut d'aïllar de manera preventiva. Aquesta mesura serà de 15 dies i afecta tots els membres del grup de convivència de l'usuari infectat dins del casal.

El cas es va fer públic aquest dimecres des de la direcció de l’Àrea Bàsica de Salut de l'Ajuntament de Cassà de la Selva, i es va comunicar la situació a l'entitat, als usuaris i als alcaldes dels municipis veïns, ja que l'infant afectat i altres usuaris són de diferents pobles de la zona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat