La Fiscalia Anticorrupció està investigant l'anomenada operació Kitchen, una presumpta maniobra policial per obtenir informació de la família i el domicili de Luis Bárcenas. Segons avança eldiario.es, l'objectiu de l'operació -que es va produir durant la primera etapa a la presó de l'extresorer del PP- era tapar conductes irregulars i possibles delictes que poguessin perjudicar el partit. La investigació pretén esbrinar si el 2014 el Ministeri de l'Interior dirigit per Jorge Fernández Díaz va subornar amb fons reservats el conductor de Bárcenas per aturar el cas de la caixa B del Partit Popular.

L'escàndol per la utilització de diners públics per crear un grup secret d'intel·ligència que rastregés el procés a Catalunya, a la recerca d'indicis de corrupció en l'entorn dels polítics catalans, ja va descobrir una altra de les seves peces amb la sortida a la llum de l'informe PISA, que investigava el fals finançament irregular de Podemos. Si es confirmen els suborns per tapar el cas Bárcenas, aquesta seria la tercera vegada que el govern de Rajoy hauria usat fons públics a favor dels interessos del partit, ja sigui per desprestigiar les formacions rivals o per tapar la corrupció interna.

Informador policial 

El conductor suposadament subornat és Sergio Ríos Esgueva. Segons okdiario, entre la documentació i les cintes confiscades després de la detenció del comissari José Villarejo el novembre de 2017, els agents haurien trobat al domicili del detingut factures i rebuts -que sumen gairebé 50.000 euros- dels pagaments amb fons reservats al xofer de Bárcenas. Ríos cobrava 2.000 euros mensuals i va aconseguir gràcies al seu paper d'informador policial entrar al cos a 42 anys i ascendir dins de la plantilla.