Durant els partits de futbol a Catalunya és habitual veure senyeres i estelades als estadis, però el que no és tan habitual és veure'n a estadis del Regne Unit i menys encara quan cap equip català juga el partit. Aquest diumenge, durant un partit de la FA Cup entre l'Arsenal i el Liverpool, ha aparegut una estelada entre els aficionats red a l'estadi de l'Arsenal, l'Emirates Stadium. La bandera s'ha pogut veure onejant a la grada rival, on els seguidors del Liverpool veien el partit a l'estadi de l'Arsenal, després del gol en pròpia porteria dels gunners al minut 80 de partit.

Les càmeres han enfocat primer als jugadors de l'equip de Liverpool, que celebraven un important gol que els classificava per la pròxima ronda de la competició, i després han enfocat la graderia visitant, on els aficionats han celebrat efusivament el gol. Durant les celebracions, un aficionat ha fet onejar una gran estelada que s'ha pogut veure clarament en les imatges retransmeses per la BBC.

Finalment, el partit se l'ha endut el Liverpool per 0-2, amb el gol en pròpia porteria de l'Arsenal i un gol al minut 95 del davanter Luis Díaz. Aquest partit corresponia als setzens de final de la FA Cup, una competició equiparable a la Copa del Rei espanyola, i ara l'equip dirigit per Jürgen Klopp jugarà els vuitens de final.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!