S'acosta el dia dels llibres i les roses i en aquesta diada tan especial, arriba la setena edició del Sant Jordi Musical a l’antiga fàbrica Estrella Damm. A partir de les 11:30h, l'Antiga Fàbrica acollirà més de 30 actuacions musicals i així com signatures de discs d'alguns dels artistes més escoltats del panorama català. 

Actuacions musicals

El cartell de l'edició musical de Sant Jordi d'enguany està farcit d'estrelles de primer nivell i d'estils molt diversos per satisfer tots els gustos. Des d'Oques Grasses, que acaben d'estrenar nou disc, fins a Lildami, el cantant de trap de Terrassa i que és referent en aquest gènere. 

cartell concert Sant Jordi Estrella Damm - Damm

Una de les actuacions imprescindibles dels grups que participaran en el Sant Jordi més musical de Barcelona és Obeses. A partir de les 12 del migdia, el grup d'Arnau Tordera estarà amenitzant la jornada a ritme de pop català. 

Després de l'actuació, juntament amb Els Catarres i Buhos, els integrants d'Obeses estaran signant discs. 

Ramon Mirabet actuarà a les 13:00 h a la sala Moll de Càrrega presentant el seu nou disc Begin Again. Mirabet va participar en el anunci d'estiu d'Estrella Damm del 2016. El seu single "Those little things", va formar part del famós curtmetratge interpretat per Jean Reno i Laia Costa.

A més, Ramón Mirabet estarà signant discs i coneixent els fans a partir de les 13:30 hores. 

Un dels grups de referència i que tocarà a les 17:00 hores a l'Antiga Fàbrica de Damm és Oques Grasses. Aquest grup que acostuma a combinar reggae i pop, aprofitarà Sant Jordi per presentar el seu nou disc, Fans del Sol. 

Abans de l'actuació, el grup amb origen a Roda de Ter, estarà signant discs als fans a partir de les 15:00 hores acompanyat de Cesk Freixas i Júlia Arrey

De les actuacions de la tarda, la de Lax'n'Busto a les 19:00 hores a la sala Moll de Càrrega és la més destacada. El famós grup del Vendrell que va publicar el seu primer disc el 1989, firmarà discs després de la seva actuació.

Oferta gastronòmica

Per poder aguantar tota la jornada musical, a l'Antiga Fàbrica hi haurà diversos foodtrucks per acompanyar el producte estrella, la cervesa. Les parades d’Enrique Tomás, Fileteando, Indifoods, María Una Crep, Qstreet i Una Pizza, oferiran una àmplia varietat de propostes gastronòmiques.

També hi haurà oferta vegana i sense gluten per poder satisfer a tots els qui vulguin gaudir d'un Sant Jordi diferent.

Compromís social

A més de la música, la cervesa, els llibres i les roses, Estrella Damm destinarà part de l'espai a entitats amb finalitats socials. La Fundació Servei Solidari rebrà els beneficis de la venta de llibres i, l'entitats dels Amics de la Gent Gran, vendran roses fetes a mà amb feltre i tela sota el nom "Roses contra l'oblit". 

També participarà a la diada Solidaritat Sant Joan de Déu i posarà a la venda la “Polsera Rosa”, un braçalet amb una rosa de plata feta a mà per col·laborar amb els programes socials de Sant Joan de Déu per a persones en situació vulnerable.

On és L'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm?

Si mai has visitat aquest emplaçament històric, aquest Sant Jordi és una excel·lent oportunitat.

La forma més fàcil d'arribar al número 515 del carrer Rosselló és amb el Metro i baixant a la parada de Sant Pau / Dos de Maig de la línia 5, la blava.