Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana tres homes per robar al centre cívic de Bellcaire d'Empordà (Baix Empordà) i provocar lesions a la mà de l'alcalde del municipi, David Font, que els va enxampar in fraganti. Els arrestats es van endur 520 euros i van forçar la màquina de begudes. 

Els fets van succeir divendres passat, 2 de novembre, cap a les onze de la nit. L'alcalde va anar al centre per recollir uns documents i en arribar va veure que el bombí de la porta estava forçat. Malgrat això, va decidir entrar per veure què havia passat i el van sorprendre dos homes. Mentre un d'ells es va abraonar sobre l'alcalde per poder sortir, l'altre va forcejar amb ell provocant-li lesions lleus. Abans d'entrar, l'alcalde va trucar als Mossos d'Esquadra. 

Dimarts passat van arrestar dos dels lladres, i l'endemà, el tercer. Aquest últim també se l'acusa d'un delicte de robatori amb violència i intimidació per haver-se enfrontat i lesionat l'alcalde. Els detinguts, dos dels quals amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.