El futur del planeta està a les nostres mans. Com a consumidors, un dels actes més revolucionaris pels que podem apostar és per utilitzar energies netes, imprescindibles per posar fre a l’emergència climàtica que vivim. Les renovables són fonts no contaminants, inesgotables i que cada vegada són més competitives al mercat. Mentre que els costos de les energies fòssils no paren d’escalar i són fluctuants, les netes ofereixen una evolució a la baixa i de forma sostinguda, cosa que pot ajudar molt a les nostres butxaques mentre cuidem del medi ambient. A més, Catalunya té un enorme potencial en aquest sentit que cal aprofitar, especialment pel que fa a l’energia solar.

Redueix les teves factures i cuida del medi ambient invertint en mesures que millorin l’eficiència energètica. Ets conscient de l’energia que pots arribar a estalviar? Ara és el moment de passar-te a les renovables!

Sostenibilitat també és sinònim de proximitat. És per això que és important apostar per una empresa energètica que treballi des de i per al territori, compromesa amb la terra i amb la seva gent. Aquest és el cas d’Enerka, una companyia familiar creada l’any 2010 i pionera en el sector, que té com a objectiu fer arribar l’energia verda a tothom, siguin llars, comunitats de veïns o negocis.  En aquesta empresa, amb seu a Martorell, són molt conscients que un bon estudi d’eficiència energètica i un càlcul de l’estalvi potencial són capitals, no només per a la butxaca dels seus consumidors, sinó també per a la cura i la protecció de la natura i el medi ambient. 

Olesa detalle interconexion   copia
Una interconnexió entre les plaques instal·lades a un habitatge a Olesa de la mà d'Enerka. 

Sostenibilitat i estalvi sense preocupacions

Si per una cosa es caracteritza Enerka és per l’adaptació a cada client. En primer lloc, ofereix un servei d’assessorament previ personalitzat mitjançant un estudi sense cap mena de compromís i desenvolupa un projecte a mida. Ells mateixos se n’ocupen de tota la gestió i la paperassa —des dels permisos d’obra, de sol·licitar les ajudes oportunes, fins a la venda d’excedents de l'energia no consumida— i donen facilitats de pagament. Tot plegat, amb la prioritat que qualsevol llar sigui el més eficient possible i canviar plegats el paradigma energètic actual. 

Energia responsable, econòmica i ecològica de la mà de grans professionals propers a tu

Tots els professionals d’Enerka disposen d’una alta qualificació i amb àmplia experiència en el sector per assegurar un treball excel·lent, segur i de llarga durabilitat. Ofereixen els seus serveis a tot Catalunya i tenen gestors en diferents punts amb l’objectiu d’oferir la millor atenció al client. En aquesta línia, tots els treballadors (administratius, instal·ladors, enginyers, assessors, etc.) són del territori, el que garanteix la màxima agilitat en tots els projectes. 

I és que fer grans canvis com aquest en la nostra vida a vegades fa por. Però Enerka aposta per una comunicació eficaç i personalitzada, sense intermediaris: parlen de tu a tu i en el teu idioma des de principi a fi.

A més, en tot moment podràs controlar la instal·lació fotovoltaica des del mòbil i observar tu mateix a temps real el rendiment de les plaques solar i les estadístiques de producció i consum. I què passa si produeixes més energia de la que consumeixes? Enerka ofereix fins a tres solucions. En primer lloc, pots instal·lar bateries per poder continuar consumint energia les hores en què els panells produeixen menys. Un altre opció és bolcar aquesta energia a la xarxa i que es compensin els excedents en forma d'estalvi a la factura. O bé també pots instal·lar una bateria virtual, on l'energia consumida pot emmagatzermar-se per a les properes factures o per a segones residencies, sense caducitat.

A la càrrega amb tot!

instalacion cargador electrico lleida 1240 × 880 px
Instal·lació d'un carregador a Lleida per Enerka

D’altra banda, tant si el que vols és passar-te al cotxe elèctric o si ja en tens, Enerka també té la solució. La companyia també s’encarrega d’elaborar projectes d'instal·lació de punts de càrrega a mida per a cada client per tal de realitzar una oferta personalitzada, adaptada cent per cent a cada necessitat necessitats, ja sigui en habitatges particulars, comunitats de veïns, empreses o en espais públics. Des del procés d’instal·lació fins a la complementació de documentació, ells t’acompanyen en tot el procés perquè puguis repostar el teu vehicle de manera còmoda, senzilla i econòmica. Els carregadors d’Enerka són fàcils d’usar, intuïtius i funcionals, i, a més, et permetran reduir despeses, ja que podràs programar la recàrrega sense haver d’amoïnar-te pel cost.