Els serveis d’emergència han reprès aquest divendres a primera hora del matí les tasques de recerca del matrimoni desaparegut dijous de la setmana passada entre s’Agaró i la platja de Sa Conca, al Baix Empordà, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

La recerca es continua fent tant en el camí de ronda de la urbanització com per via marítima i els agents segueixen buscant pistes o objectes personals que puguin conduir al parador del matrimoni. Paral·lelament, els Mossos continuen investigant la desaparició revisant les càmeres de seguretat de la zona per si els van enregistrar i prenent declaració a possibles testimonis.

La parella, de 37 i 36 anys, tenia una reserva en un hotel de Palamós per dijous de la setmana passada a la nit però no hi van arribar mai. Per això, els amics i familiars sospiten que van desaparèixer mentre feien el camí de ronda.

D’altra banda, el cotxe de lloguer que el matrimoni feia servir per passar una setmana de vacances a la Costa Brava es va trobar al carrer Vall d'Aro de s’Agaró. La parella és d’origen alemany però resideix a Barcelona.

Al llarg de la jornada d’ahir, van col·laborar en la recerca efectius de Salvament Marítim, de la Guàrdia Civil i una unitat subaquàtica de la policia catalana, mentre que els Bombers de la Generalitat es van retirar aquest dimecres i només es reincorporaran si apareixen nous indicis o el jutge autoritza a geolocalització dels mòbils.