L'empresa de mobilitat personal elèctrica i compartida Reby és l'adjudicatària de les llicències per poder operar el servei de micro mobilitat a Bèrgam (Itàlia) i Constança (Romania), amb la qual cosa segueix la seva expansió per Europa.

Així són una desena les ciutats on és present, després d'implantar el servei en aquestes dues, juntament amb la recent concessió per operar a Tarragona, i s'afegeixen a Barcelona, Madrid, Saragossa, Gijón, Oviedo i Verona.

Reby patinets elèctrics Europa Press

Reby ha destacat que els ajuntaments atorguen les llicències valorant que sigui "l'única empresa del sector que ofereix un servei integrat de tres vehicles": moto, patinet i bici elèctrica. El cofundador de Reby, Pep Gómez, també ha valorat com un "punt a favor de cara a les administracions" el fet que la companyia dissenya, fabrica i desplega els vehicles.

Patinet amb intermitent

Reby va començar al juny a desplegar la versió millorada del seu patinet, que defineix com "el primer patinet del mercat que ofereix intermitents", de manera que es poden senyalitzar els girs, millorant la seguretat; i a les ciutats que el requereixen ofereixen a l'usuari armilla i casc.

També per millorar la convivència amb els habitants de les ciutats, els patinets no tenen cap cable exterior, la qual cosa evita actes vandàlics, i les bateries són extraïbles.