Poques vegades el motiu pel qual s'espatlla un caixer automàtic és tan sorprenent com aquest. I és que quan vas a treure efectiu normalment no penses que dins el caixer hi poden haver, al costat dels bitllets, petits rosegadors.  

Això és el que va passar a un caixer de la zona de Laipuli, a l'Índia, fora de servei des del 20 de maig. Segons ha informat el Huffingtonpost, no va ser fins al cap d'un mes quan uns reparadors van accedir a l'interior de la màquina per observar la sorpresa. Un grup de ratolins havia decidit entrar dins del caixer a menjar pel valor de 15.000 mil euros

ratolí pixaby

Un ratolí / Pixaby

Els rosegadors però no es van poder acabar totes les rupies, moneda local, segons ha informat l'entitat financera del banc afectat. "Hem estat capaços de salvar" l'equivalent a 21.500 euros. Els mitjans de comunicació, però, han qüestionat la durada del temps en què el caixer va estar fora de servei.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat