Quatre persones han resultat ferides per contusions causades per la caiguda d’un llamp a la Selva del Camp (Baix Camp), segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís al voltant de les dues del migdia. Concretament, tres d’ells tenen un pronòstic lleu i l’altre menys greu i tots han estat traslladats a l’Hospital de Reus.

Els fets s’han produït a l’aparcament de l’empresa Macresac, dedicada a l’embalatge de plàstics, situada a la carretera entre la Selva del Camp i Vilallonga del Camp. Fins al lloc, s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La zona de l'accident ha estat especialment afectada per la pluja que ha caigut aquesta tarda a diversos indrets del país. Al terç sud de Catalunya, ha deixat registres de fins a 40 litres en mitja hora i ha provocat a més algunes esllavissades al Baix Camp, com a la carretera T-3221 entre Almoster i la Selva del Camp, que ja ha quedat restablerta al trànsit després de l'actuació del servei de carreteres de la Diputació de Tarragona.