El Jutjat d'Instrucció 4 de Blanes, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest divendres presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una de menor d'11 anys, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Aquest dijous aquest detingut ja va ser posat a disposició judicial, però es va acordar prorrogar la detenció per practicar diligències d'investigació abans de resoldre si l'enviava presó o el deixava en llibertat provisional.

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dimarts a última hora de la tarda a aquest home de 24 anys per presumptes abusos sexuals a una nena d'11 anys a Blanes.

Agents de la Unitat d'Investigació van arrestar el sospitós després que el centre educatiu de la menor alertés dimarts del cas la policia i s'activessin els protocols corresponents, que van implicar que la nena fos traslladada a un hospital per a la seva exploració. Els abusos presumptament van passar a finals de 2018 i el detingut no està vinculat al centre escolar de la menor.