La Fiscalia del Principat d'Astúries ha sol·licitat nou mesos de presó per a un home acusat de matar un gat de carrer a Oviedo. La vista oral se celebrarà aquest dimecres, a les 12.45 hores, al Jutjat Penal número 3 d'Oviedo.

Segons relata el ministeri fiscal en nota de premsa, l'acusat viu en una zona de la ciutat en la qual hi ha una colònia de gats de carrer, encara que aquests estan sota control i tutela de l'associació protectora d'animals 8 vides.

Com a conseqüència de les molèsties que els animals causaven a l'acusat, aquest, el març del 2014 va utilitzar algun producte que no ha estat determinat en zones exteriors de la seva propietat, amb la finalitat d'afectar la integritat física dels felins. Va aconseguir el seu propòsit almenys respecte a un d'ells.

Així, el dia 24 de març va ser localitzat un gat, de color negre i uns 8 mesos d'edat, mort davant de la porta del seu domicili i que posteriorment va ser tirat per l'acusat per la barana del pont situat entre el carrer San Mateo i Fernando Alonso d'Oviedo.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat