Un pres ha passat la nit enfilat a un mur que separa els mòduls 3 i 4 de la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), han informat fonts del Departament de Justícia de la Generalitat. Finalment, cap a les 15.00 hores d'aquest diumenge ha decidit baixar a terra.

Recordem que el pres és un dominicà de 28 anys d'edat i amb passaport neerlandès, condemnat per dos delictes de robatori i que pateix patologies mentals. Segons les fonts, es va enfilar al mur a les 19.00 hores de dissabte, per motius que no han estat revelats. Els serveis penitenciaris l'han intentat convèncer perquè baixés i han estat atents a les seves condicions físiques per evitar una caiguda. S'ha descartat utilitzar la força perquè deposés l'actitud.

Els interns del mòdul en el qual està reclòs aquest pres van ser conduïts a les seves cel·les quan es va produir aquest incident per fer-ne un recompte, però aquest matí han pogut fer les seves activitats amb normalitat, com demostra el fet que aquest diumenge s'han mantingut les visites als reclusos previstes.