Compte enrere per al dia de Reis i el sorteig més esperat del principi de l'any i la seva repartició de sort: els premis del Sorteig del Nen 2023. Aquest 6 de gener els bombos giraran i 5 xifres donaran el número del Nen, primer premi, que atorga milions d'euros per sèrie. També cal estar pendent del segon i tercer premi, de les extraccions, aproximacions, centenes i coincidències amb les últimes xifres del Gordo, que deixen una pluja de diners, per tot el país. Si vols saber quins són els premis del Sorteig del Nen 2023 i tots els detalls, t'ho expliquem a continuació, som-hi!

🔴 Loteria del Nen 2023, EN DIRECTE: segueix el sorteig i tot els números premiats de Reis

🎉 Números premiats a la Loteria del Nen 2023: tota la llista actualitzada del sorteig del 6 de gener

Tots els premis del Sorteig del Nen 2023: quant et toca si guanyes?

Per respondre a la pregunta de quant es guanya amb aquesta loteria de principi d'any, cal fer un repàs de la gran quantitat de premis que reparteix el Sorteig del Nen, començant pels premis més grossos i desgranant el ventall de premis menors i possibilitats de reintegrament que ofereix. Bé, el primer premi atorga 2 milions d'euros per sèrie, o sigui, un total de 200.000 euros per dècim; mentre que el segon premi és de 750.000 euros, que suposen 75.000 euros per dècim. L'últim dels premis majors, el tercer premi, és de 250.000 euros, sortint a 25.000 euros per dècim.

🔎 Comprovar Loteria del Nen 2023: busca si el teu dècim és entre els números premiats del sorteig del 6 de gener

Què són les extraccions del Sorteig del Nen?

Aquí els premis es tornen més complexos, amb extraccions o premis menors, aproximacions, centenes, coincidències amb les últimes xifres dels premis majors i reintegraments. Si ets assidu de la Loteria del Nen, no et serà difícil distingir-los, però si necessites consultar qualsevol detall, t'expliquem un per un la quantitat d'euros que pots aconseguir amb el teu dècim. En primer lloc, parlem de les extraccions o premis menors, que són de 2, 3 o 4 xifres, que hauran de coincidir amb els últims 2, 3 o 4 números del nostre dècim perquè ens toqui una bona quantitat.

Durant el Sorteig del Nen 2023 es fan 5 extraccions de 2 xifres, que reparteixen 40 euros al dècim; 14 extraccions de 3 xifres, amb un premi de 100 euros el dècim; i 2 extraccions de 4 xifres, amb 350 euros al dècim. I si no t'ha tocat això, pot ser que tinguis l'oportunitat de rebre el reintegrament del teu bitllet amb les extraccions especials d'una xifra, que són dues boles que es treuen i que hauran de coincidir amb l'últim número del dècim per rebre'l. També tenen reintegrament els dècims que coincideixin en la seva última xifra amb la del número del Nen o primer premi.

Aproximacions i centenes de la Loteria del Nen

D'altra banda, el sorteig compta amb diversos premis que s'assemblin al número guanyador del primer premi, anomenades aproximacions. Les aproximacions al primer premi es refereixen a si el dècim és el número anterior o posterior a la combinació guanyadora i atorga un premi de 12.000 euros per sèrie, és a dir, 1.200 euros per dècim. Per la seva part, les aproximacions al segon premi, és a dir, els números anterior i posterior al resultat, aconsegueixen 6.100 euros per sèrie, 610 euros per dècim.

👀 A quina hora és el Sorteig del Nen 2023? Quan i com veure en directe la loteria
 

En últim lloc, es troben les centenes del primer, segon i tercer premi —dècims les tres primeres xifres dels quals coincideixin amb la de la grossa— i les coincidències amb les tres últimes xifres del primer premi, les tres últimes xifres del segon premi i les dues últimes xifres del primer premi, totes obtenint 100 euros de premi per dècim.