Encara que ja se sap la data de la loteria més esperada després del sorteig de Nadal, molts ens preguntem a quina hora comença el Sorteig del Nen 2023, que reparteix milions en premis i que suposa una espècie de consolació per a aquells que no guanyem ni tan sols un reintegrament de la Loteria de Nadal 2022. Recollim tots els detalls del sorteig d'aquest 6 de gener de 2023 en el qual es dipositen les últimes esperances nadalenques d'aconseguir fer-se ric amb tan sols una inversió de 20 euros.

🔴 Loteria del Nen 2023, EN DIRECTE: segueix el sorteig i tot els números premiats de Reis

On veure i a quina hora comença el Sorteig de la Loteria del Nen 2023

Com dèiem, el Sorteig del Nen 2023, se celebra el 6 de gener, dia de Reis, però cal esperar a les 12 h perquè els bombos comencin a girar al Saló de Loteries i Apostes de l'Estat de Madrid, seu de la rifa, i els operaris comencin a treure un número de cada un dels múltiples bombos cantant els premis. En ser un sorteig de format més ordinari que el de Nadal, no veurem els nens de Sant Ildefons cantant els premis ni els bombos daurats tan característics dels quals es treu el Gordo.

També una de les preguntes més freqüents és on veure el Sorteig del Nen 2023, que seguim en directe des d'ElNacional.cat, publicant al moment els números premiats perquè els pugueu comprovar i saber si la sort us ha somrigut en l'inici d'aquest nou any. Si el que voleu és veure-ho en televisió, és La 1 de Televisió Espanyola que emet el senyal en directe del sorteig, com acostuma a fer també amb la Loteria de Nadal. Des d'abans de les 12 h es pot sintonitzar el canal per saber l'última hora del sorteig. I si el segueixes des de les Canàries, serà a les 11 h quan el sorteig comenci.

🔎 Comprovar Loteria del Nen 2023: busca si el teu dècim és entre els números premiats del sorteig del 6 de gener

Premis de la Loteria del Nen: quant es guanya en el sorteig?

I quant es guanya en el Sorteig del Nen 2023? Bé, encara que no és el Gordo de Nadal, la Loteria del Nen reparteix milions d'euros en premis. El primer premi és de 2 milions d'euros per sèrie, un total de 200.000 euros per dècim, a què el segueix el segon premi, amb 75.000 euros per dècim; i el tercer premi, de 25.000 euros per dècim. També cal tenir en compte les extraccions de la Loteria del Nen o premis menors, que són de 2, 3 o 4 xifres, que hauran de coincidir amb els últims 2, 3 o 4 números del nostre dècim perquè ens toqui el premi.

🎉 Números premiats a la Loteria del Nen 2023: tota la llista actualitzada del sorteig del 6 de gener

Què són les aproximacions, centenes i extraccions de la Loteria del Nen

Es fan 5 extraccions de 2 xifres, que reparteixen 40 euros al dècim; 14 extraccions de 3 xifres, amb un premi de 100 euros el dècim; i 2 extraccions de 4 xifres amb 350 euros al dècim. A tot aquest sistema se suma el reintegrament per a les extraccions especials d'una xifra, és a dir, els dècims que coincideixin en el seu últim número amb la primera extracció especial d'una xifra tindran el reintegrament, i igualment amb la segona extracció. També tenen reintegrament els dècims acabats en l'últim número del Nen o primer premi.

Finalment, trobem les aproximacions al primer i segon premi, amb 1.200 euros i 610 euros al dècim, respectivament; les centenes del primer, segon i tercer premi, que suposen 100 euros per dècim; i les coincidències amb les 3 últimes xifres del primer i segon premi i les 2 últimes xifres del primer, que són totes a 100 euros per dècim.