PortAventura World ho té tot llest per posar en marxa de nou la seva activitat el proper 15 de maig amb l'obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. Per la seva part, Carib Aquatic Park obrirà les seves portes el 23 de juny.

A partir del mateix dia 15 de maig s'obriran també els hotels Hotel Colorado Creek, Hotel PortAventura i Hotel Gold River per a aquells visitants que vulguin complementar la seva experiència i pernoctar a les instal·lacions de PortAventura World. Aquesta temporada s'ha treballat a l'ampliació de l'Hotel Colorado Creek, que a partir de juny comptarà amb 141 noves habitacions deluxe, una piscina i un nou restaurant, assegurant, d'aquesta forma, un servei de màxima qualitat als hostes.

A més, des de l'inici de la temporada 2021 s'oferiran de nou alguns dels mítics espectacles a PortAventura Park. Els visitants podran gaudir dels espectacles Bang Bang West i Aus del Paradís, així com de l'animació de carrer. A partir del 29 de maig, també es podrà gaudir de totes les exhibicions que es duguin a terme al Gran Teatre de la Xina. Com a novetats d'aquest any, estrenaran la presentació del nou personatge de Sesame Street, Big Bird, i un nou meet and greet de Shrek, que s'estrenaran el 23 de juny.

Nova oferta gastronòmica

Per a la nova temporada 2021, PortAventura World ha posat en marxa un nou projecte amb què posarà a disposició dels usuaris que s'allotgin a l'Hotel PortAventura, l'Hotel Gold River i l'Hotel Colorado Creek una nova oferta culinària en els esmorzars i els sopars. Amb aquest nou enfocament gastronòmic, els visitants podran gaudir d'una experiència única a través dels 5 sentits, gràcies a un ampli ventall d'opcions de qualitat per satisfer els gustos de tots els comensals.

En línia amb l'ampliació de l'oferta gastronòmica del resort, PortAventura Park comptarà amb la nova Sweet House by Nutella, situada al Far West, amb productes elaborats per la popular marca de crema de cacau i avellanes.

The Beat Challenge, una experiència d'entreteniment única

Coincidint amb l'inici de la temporada de futbol 2021/2022 es materialitzarà el projecte "The Beat Challenge", ideat per PortAventura Word i LaLiga, i que té per objectiu ser el referent del nou entreteniment digital. La primera fase consta d'un joc virtual i el restaurant LaLiga Twentynine's, que s'ubicarà en l'accés principal de PortAventura World, tocant a les entrades de PortAventura Park, Ferrari Land i Carib Aquatic Park.

Mesures de seguretat, distància social i higiene

El resort compta amb totes les mesures preventives contra la Covid-19, la qual cosa l'ha convertit en una destinació turística segura on els usuaris poden viure una estada i una experiència de qualitat. Algunes de les mesures de seguretat, amb una inversió de més de 5 milions d'euros, són l'ús obligatori de màscara, la reducció de l'aforament, la col·locació de senyalització i elements informatius i el foment de pagament cashless.

Tot això ha permès a PortAventura World aconseguir recentment el segell "Safe Travels", atorgat pel Consell Mundial de Viatges i Turisme (WTTC), amb l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que reconeix l'especial implementació dels protocols de seguretat i higiene.

Gran aposta per l'acceleració digital

La companyia es troba immersa en un procés d'acceleració digital amb l'objectiu de millorar l'experiència dels seus visitants i continuar oferint-los un servei de qualitat, a més de donar resposta a les necessitats del context actual i convertir-se en un referent del seu sector.

En aquest sentit, destaca el servei de facturació online als hotels, que millora l'experiència dels clients i que posa la tecnologia al servei del visitant.

Aquesta aposta per la tecnologia també es veurà reflectida aquesta temporada a PortAventura Park i Ferrari Land amb un escàner d'accés a les atraccions que comptin amb el Servei Express.

Una estratègia d'ESG transversal i integradora

PortAventura World manté la seva estratègia de responsabilitat corporativa per donar resposta als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), impulsats per l'Organització de Nacions Unides, i el compromís amb el Codi Ètic Mundial per al Turisme de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), posant el focus en els objectius ambientals, socials i de bon govern.

Aquest any PortAventura Park comptarà amb la presentació de Oscar the Grouch, un divertit personatge de Barri Sèsam que ensenyarà als nens la importància de reciclar i de ser responsables amb el medi ambient.

Aquest any, PortAventura World està de celebració en complir-se el 10è aniversari de la Fundació PortAventura, l'entitat que impulsa totes les accions socials del resort i que ja ha col·laborat amb 1.246 organitzacions i ha concedit ajuts per valor de 8,5 milions d'euros a través de projectes de què s'han pogut beneficiar més de 60.000 nens i joves. El 2019 la Fundació va materialitzar el projecte PortAventura Dreams, un espai pioner a Europa en el qual es conviden famílies de tot Espanya amb fills que pateixen malalties greus.