Vols saber com s’idea el Polònia? Tens curiositat per conèixer com fan els guions? Vols veure com i on es caracteritzen els personatges? En definitiva, si et pica la curiositat i vols saber d’on surten, com es couen i com es graven els gags que cada dijous et fan pixar de riure davant la tele, aquest diumenge, a ElNacional.cat, t’ho ensenyarem tot!

ElNacional.cat entra al Polònia de TV3

Guillem Maneja i Roberto Lázaro s’han endinsat a conèixer com és un dia de gravació a l’espai que més riures genera entre el públic català. T’ho perdràs? Aquí tens un primer aperitiu:


El Polònia és un espai produït per TV3 i Minoria Absoluta que enguany celebra 15 anys en antena. Tota una efemèride que hem volgut commemorar i celebrar amb l’equip que el fa possible: productors, guionistes, muntadors, directors, maquilladores, vestuari, atrezzo... i com no podia ser d’altre forma, amb els actors i actrius que en fan les paròdies. 

Una jornada on us mostrarem com és un dia de rodatge amb tot l’equip, cronometrat al segon per tal que el capítol que roden el mateix dijous el matí, pugui estar muntat i editat per emetre a les 22h en punt per TV3, com ja és habitual des de fa 15 anys. 
 

Gravació del PolòniaJordi Soriano en un moment de la gravació del capítol que es va emetre aquest dijous