El cartell d'aquest any del Carnestoltes de Terrassa ha provocat reaccions d'indignació en ser considerat un anunci sexista i masclista. Molts col·lectius en defensa dels drets de les dones ja han demanat la seva retirada, petició a la qual s'ha sumat fins i tot el propi govern de la ciutat.

Al disseny, obra de Xavi Suárez sota el títol 155 ombres, hi apareix una dona nua i tres braços de colors que li tapen les parts íntimes. Segons l'autor, es volia mostrar una dona que es revela davant l'opressió de les tres mans, que juguen a pedra, paper i tisora sobre el seu cos. El color de les mans també seria significatiu i tindria una possible relació amb els tres principals partits polítics espanyols. 

cartell terrassa carnestoltes

En un comunicat l'equip de govern ha recordat que el cartell escollit és el guanyador d'una votació pública impulsada La Confraria Mascarada, que és l'entitat que organitza aquesta festa a la ciutat. 

Les explicacions, però, no han tirat enrere les demandes de retirada. Des de l'Institut Català de la Dona, s'ha exigit que es tregui per ser "publicitat il·lícita que banalitza les violències sexuals i objectualitza el cos de les dones". D'altra banda, el col·lectiu Dones Juristes critica que "cosifica brutalment les dones" i "convida a normalitzar les agressions sexuals".

El cartell ha rebut nombroses crítiques a les xarxes:

Tot i això, també hi ha qui ha sortit en la seva defensa proposant una lectura diferent de la imatge: