Transports Metropolitans de Barcelona ha retirat un regal que havia fet als usuaris en ser enviat per un error informàtic. Segons ha publicat el periodista Sergi Maraña a les xarxes, aquest cap de setmana l'empresa va enviar un correu electrònic on informava els usuaris que els regalava una invitació per pujar al telefèric de Montjuïc, per a l'endemà els ho va retirar.

"El 2020 ha estat un any del tot imprevisible i potser no has pogut celebrar el teu aniversari com haguessis volgut fer-ho. Per això volem fer-te un regal d'altura: una invitació per al telefèric de Montjuïc", assegurava el primer correu en què s'adjuntava un enllaç per descarregar les entrades.

Hores després, els usuaris del TMB van rebre un altre correu en què s'informava que havia estat un error i que, per tant, no disposaven d'aquelles entrades. Segons va explicar l'empresa, es tractava d'una prova que s'havia d'enviar internament i per error es va enviar a tothom. "Et volem demanar disculpes", conclouen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat