La patronal Foment del Treball ha demanat a l'administració de l'Estat, Aena i l'empresa concessionària Eulen que actuïn amb responsabilitat per resoldre la vaga intermitent que afecta l'aeroport del Prat. "Foment del Treball considera que totes les parts implicades -Aena, Administració de l’Estat i empresa concessionària Eulen- han d’actuar amb responsabilitat i evitar les llargues cues i els greus inconvenients als viatgers, que són els principals afectats del conflicte laboral", ha assenyalat en un comunicat.

Foment reclama que es prenguin mesures extraordinàries per frenar la vaga dels treballadors de seguretat d'Eulen a l'Aeroport de Barcelona-El Prat "per evitar els perjudicis als ciutadans i la pèrdua de competitivitat del sector turístic de la capital catalana". La patronal planteja que les cues que genera la protesta dels treballadors d'Eulen projecten una mala imatge de Barcelona a milers de persones i obliguen a buscar solucions immediates.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat