Pat Millet ha estat entrevistada al programa Via Lliure de RAC1, el dia abans que es faci pública la sentència del cas Palau. A la ràdio, ha intentat despertar commiseració per la situació del seu germà, Fèlix Millet, el màxim implicat en l'afer, per a qui la fiscalia demana 14 anys i 9 mesos de presó. Pat ha afirmat que Fèlix "Té por. Si entra a la presó, no durarà ni quinze dies". I ha afegit que "Necessita ajuda".

Pat Millet ha intentat donar una visió tràgica de la vida del seu germà. Ha assegurat que ja no li queden amics i que "no vol sortir enlloc". Afirma que "no vol parlar mai del cas Palau" i que "només mira la televisió". El mateix Millet, durant el judici, va intentar recrear la imatge d'home dèbil i físicament migrat. Malgrat tot, se sap que Millet de tant en tant ha continuat menjant a les marisqueries que tant li agraden.

L'escàndol Palau va esclatar el juny del 2009, i Millet, a desgrat d'haver confessat el saqueig de 3,3 milions d'euros del Palau de la Música, va aconseguir que el seu pas per presó fos fugaç. I això que la seva col·laboració amb la justícia va ser molt limitada. Preguntat pel 10 milions d'euros perduts en l'espoli del Palau, Millet continuava assegurant que no sap on van anar a parar.

La germana de Fèlix Millet, a RAC1, ha hagut de confessar que n'està segura que Fèlix Millet amaga moltes coses i que probablement s'endurà molts secrets a la tomba.