El Parlament ha citat el president d'ACS, Florentino Pérez, per a aquest dilluns a la comissió d'investigació sobre el projecte Castor, una sessió en la qual també s'ha convocat als consellers delegats de CaixaBank i del Banc Santander, Gonzalo Gortázar i José Antonio Álvarez, respectivament.

L'esmentada comissió es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups de la cambra fa ara un any, després que entre 2013 i 2014 la injecció de gas en un dipòsit submarí, el denominat projecte Castor, provoqués centenars de miniterratrèmols a les costes de Castelló i Tarragona.

Estan citats fins a set testimonis, la compareixença dels quals està programada a partir de les 16:00 hores i que es preveu que durin una mitja hora cada una.

L'exregidor d'urbanisme de Vinaròs (Castelló) Javer Balada, el regidor de Turisme d'aquesta mateixa localitat, Domènec Fontanet; el president del Consell d'Administració d'Escal UGS, Recaredo del Potro, i el que va ser propietari dels terrenys expropiats per construir una planta de gas terrestre, Mariano Suñer, són els altres citats a la sessió d'aquest dilluns.