L'advocat i excoordinador del règim intern de CDC, Francesc Sánchez, ha anunciat que recorreran la sentència del cas Palau perquè creu que "la jutgessa ha comprat la idea de la Fiscalia" i perquè no està d'acord amb la sentència de l'Audiència de Barcelona.

En declaracions als periodistes a les portes del Palau de Justícia de Barcelona, ha anunciat que recorrerà tant la sentència que condemna l'extresorer de CDC Daniel Osàcar com la condemna de CDC de 6,6 milions d'euros per finançament irregular.

En la mateixa línia, Sánchez s'ha mostrat convençut que l'extresorer del partit no entrarà a la presó. "Estem segurs que Daniel Osàcar no entrarà a la presó", ha afirmat Sánchez, que ha remarcat que CDC ja ha pagat a escala política la sentència del cas Palau perquè "ha desaparegut de l'òrbita dels partits que es presenten a les eleccions".

La Secció 10 de l'Audiència de Barcelona ha considerat provat que CDC va cobrar 6,6 milions d'euros en comissions irregulars a través del Palau de la Música Catalana que Ferrovial pagava en concepte de patrocinis però que arribaven al partit a canvi d'adjudicacions d'obra pública.